×

Yoors


Inloggen
Registreren
×

Yoors


Joyce's life: Powervrouw!

Joyce's life: Powervrouw!


6 Uur s'morgens en hier zit ik dan met mijn koffie op de bank. Na een uur draaien in bed maar besloten er vast uit te gaan, omdat mijn hoofd toch te druk is. Straks om kwart over 7 mijn steun en toeverlaat op de trein zetten, omdat hij naar Portugal moet en niet weten wanneer hij terug komt.........verschrikkelijk. Ik moet toegeven dat ik behoorlijk tegen de komende tijd op zie. Hoe ga ik alles in mijn eentje doen, terwijl mijn lijf aan alle kanten schreeuwt van de pijn! Het huishouden, zorg voor Aïsha (mijn dochter met beperking) ...alles.... Ik weet in mijn achterhoofd echt wel dat het goed komt. Ik heb een topper van een zoonlief, die met alle liefde het koken regelmatig wil overnemen. Maar ik wil hem ook niet te veel belasten. Hij moet ook gewoon zijn eigen ding kunnen doen. Als de nood hoog is, staan mijn moeder en mijn zus ook altijd voor me klaar en ik heb lieve vrienden waar ik van weet dat ik daar ook op terug kan vallen.....maar dan nog! Ik wil niemand tot last zijn! 

Tijd om mijn cape uit de kast te halen en de Powervrouw weer op te roepen! Hoe ik het ga doen? Dag voor dag, van moment tot moment, met voldoende rustmomenten (hoop ik) 

Straks,als mijn skattie naar de trein gebracht is, snel terug naar huis, Aïsha uit bed halen en zorgen dat ze om half 9 op school is. Daarna mezelf mentaal voorbereiden op de UWV arbeidsdeskundige, waar ik om half 1  in Zwolle moet zijn. Mijn zus gaat met me mee als supporter. Dan zorgen dat ik weer op tijd bij huis ben zodat ik Aïsha om kwart voor 3 moet ophalen. Ook nog zien dat ik wat boodschappen in huis krijg....mss straks vanaf school meteen maar ff naar de winkel.....vanavond koken samen met vriendin, zodat ik ook haar haar in de verf kan zetten, want om half 8 hebben we ff wat ontspanning! Lady's only avondje waar we leuke hebbedingetjes kunnen scoren! En dan vanavond maar op tijd naar bed. De komende tijd elke dag om 7 uur er uit om mijn mooie meid naar school te brengen (ik weet dat voor de meeste mama's dat de normaalste zaak van de wereld is, maar omdat ik lichamelijk niet in orde ben, deden mijn vriend en ik dit om de dag, zodat ik mijn lijf rust kan geven) 

DUSSSSSS POWERVROUWWWWW ONTWAAK!!!!!!
expand_less

Meest gestemde postsexpand_less

Recente postsexpand_less

Volgersexpand_less

Collecties