×

Yoors


Inloggen
×

Yoors
#

0 volgers
notifications_noneadd
Doodlopend begin (17)

Doodlopend begin (17)


Lees je mee met de belevenissen van Amy en Thomas? Amy en Thomas hebben alles wat hun hartje begeert: twee lieve kinderen, een goede baan en elkaar. Hun gezin loopt als een geoliede machine, echter geldt dit niet geheel voor hun relatie. Dit geldt zeker voor hun seksleven, of beter gezegd: het ontbreken hiervan! Ook een relatie verdient liefde en aandacht om te kunnen blijven bloeien. Na de zoveelste discussie hierover heeft Amy besloten het los te laten, nu is het de beurt aan Thomas om hun relatie weer leven in te blazen! Doet Thomas dit ook? Gaat het nog goed komen tussen die twee...? Of verpest Amy alles door haar rebelse opstelling? 

Deel (1) lees je hier!  Deel (6) lees je hier! Deel (12) lees je  hier!
Deel (2) lees je hier!  Deel (7)lees je hier!  Deel (13) lees je hier!
Deel (3) lees je hier!  Deel (8)lees je hier!  Deel (14) lees je hier!
Deel (4) lees je hier!  Deel (9)lees je hier!  Deel (15) lees je hier!
Deel (5) lees je hier!  Deel(10)lees je hier

Wat was de ware reden dat
Louise geen tijd voor mij had?

Wat moest ik nu? Maar wacht even. ‘Hoezo heb jij je in de nesten gewerkt Lo?’ Vroeg ik haar. Het duurde even voor haar eerste zin bij me doordrong. Louise wimpelde me af met het excuus dat we hier nu niet voor haar zaten, maar voor mij. Dat verhaal bewaarde ze wel voor later.

 ‘Wat nou rooster technische toestanden! Wat was de ware reden dat je geen tijd voor me had die week?’ Blies ik nieuwsgierig haar kant uit. Ze ging er niet op in. Ik vroeg ook niet verder, ik zag aan alles dat ze er niet voor in de stemming was. En als Lo ergens niet voor in de stemming is, dan is het beter dit even zo te laten.

Dat was een goede vraag!

Ik keek haar aan en zei haar dat ik er altijd voor haar zal zijn, wat er ook gaande is. ‘Gewoon dat je dat maar weet, trut!’ Drukte ik haar op het hart. Louise schoot in de lach van die felle ‘trut’ en proestte uit dat ze het zelf niet beter had kunnen verwoorden.
Nadat we uit waren gelachen, keek Louise me indringend aan; ‘Heb ik nog wel een vraag..’ Zei ze. Ik wachtte haar vervolgvraag af, maar die liet op zich wachten. Ze keek me bedenkelijk aan en kneep haar oogjes tot spleetjes. ‘Van wie komen die berichtjes en de cadeautjes dan?’ Ik kende die blik van Louise. Ze stuurde ergens op aan.

Wacht, bedoelde ze nou dat het van Thomas zelf zou komen? Nee toch? Ik liet het even bezinken en er flitsten verschillende momenten aan me voorbij, zoals die avond dat hij me vroeg dat lingeriesetje aan te trekken en die keer dat hij me zei dat ik er oogverblindend uit zag in dat jurkje. ‘Oh Lo, je zou zomaar eens gelijk kunnen hebben!’ Kwam ik tot de conclusie. 

Dit kon toch niet
waar zijn?!

Dit was rampzalig. Thomas had zich waanzinnig uitgesloofd de laatste tijd en ik had het niet eens door! Hij kocht die cadeautjes op precies het juiste moment. Daarmee liet hij me zien dat hij me nog wel degelijk mooi en sexy vond. Met dat jurkje liet hij zien dat hij mij, mijn avondjes uit wel gunde en me zelfs vertrouwde wanneer ik omhuld in zo’n galant, maar sexy outfit de deur uit ging. Oh Thomas…de schat!
Terwijl ik alleen maar met mijzelf bezig was en me lag te vergapen aan Jacob en aan het gras dat wellicht groener was aan de overkant, probeerde Thomas mij weer te veroveren. Ik heb er niets van gezegd, ik heb hem er niet voor bedankt. Wat ben ik toch ook een vreselijk mens! Met zijn berichtjes wilde hij natuurlijk weer wat spanning terug brengen. Ik kon mezelf wel wat aandoen! Hoe kan het dat ik dat niet zag? Compleet verblind door mijn flirt en mijn fantasie die op hol sloeg. ‘Oh, wat ben ik een kreng Lo! Ik schaam mij diep!’ Zonder hier verder wat op te zeggen, stond ze op, wees naar de bar en zei kort maar krachtig; ‘Wijn!’ Dat was de enige goede reactie op dit moment.

Het leek wel een
slechte soap!

Ik had Thomas heel wat excuses te maken. Dat was een ding wat zeker was. Maar hoe zou ik dat aan gaan pakken? Ik had hem vast vreselijk gekwetst met mijn onbedoelde geboycot. Hoe dan ook zou ik moeten wachten tot onze volgende sessie bij Jacob. Wat klonk dat eigenlijk belachelijk; bij Jacob. Hij was het hele probleem en had alles laten vertroebelen. Door hem is alle ellende begonnen en uitgerekend bij hem zitten Thomas en ik in relatietherapie. Het leek wel een slechte soap! Toch schreef ik dit volgens afspraak op in mijn schriftje. Al had ik nog geen idee of ik het meteen de volgende keer al in de groep zou gooien. Ik geloof dat ik hier wel wat langer de tijd voor nodig had. Sowieso wilde ik onze therapie niet bij Jacob voort blijven zetten, dat werd me wel steeds duidelijker. Dat zou toch ook gekkenwerk zijn?! Maar ja, volgende dilemma, hoe ging ik dat aan Thomas uitleggen? Vragen werden afgewisseld met dilemma’s en andersom. De kluwen aan ellende leek met de dag groter te worden.

Meer lezen? Klik op de link!

Volg mij ook op
Instagram: @judithevelien

           en op               
Facebook

 

Mijn boek lezen?

deze is verkrijgbaar op:
www.boekenbestellen.nl
Maar ook op:
www.bol.com en op www.bruna.nl
En ook in de boekwinkel is Koppzorgen op bestelling verkrijgbaar, 
met isbn: 978-94-6345-111-6. Auteur: Judith Evelien. 
 

signup

Word lid en beloon de maker en jezelf!
Els Vergaerde
Hola Amy, Jacob is niet het probleem, het is de manier waarop jij met dingen omgaat...  ;)   Benieuwd hoe ze het gaat aanpakken om Thomas te bedanken.
07-08-2018 07:56
07-08-2018 07:56 • 1 reactie • Reageer
Judith Evelien
Je zal versteld staan 😁
07-08-2018 08:28
07-08-2018 08:28 • Reageer
Ingrid Tips en meer
Jacob heeft 2 gezichten.
18-04-2018 11:54
18-04-2018 11:54 • Reageer
DiaantjesLife
Goh, had ik toch gelijk een hele tijd terug haha, ik ga snel naar het volgende deel ;) 
09-04-2018 06:57
09-04-2018 06:57 • Reageer
Schorelaar
Weer zo'n leuke aflevering, je houdt het heel spannend. 
08-04-2018 20:36
08-04-2018 20:36 • 1 reactie • Reageer
Judith Evelien
Dank je wel, leuk om te lezen 😊 De volgende is zojuist geplaatst! 
08-04-2018 20:37
08-04-2018 20:37 • Reageer
1960-1980
O het blijft spannend! Als het van Thomas komt, dan heeft hij wel lang zijn mond kunnen houden..?
08-04-2018 17:45
08-04-2018 17:45 • Reageer
Soberana
1. Ik heb nog steeds mijn twijfels of de berichtjes & cadeautjes echt van Thomas komen. 2. We weten nog steeds niet waarmee Louise zich 'in de nesten heeft gewerkt' en ze blijft geheimzinnig doen.
08-04-2018 17:35
08-04-2018 17:35 • 1 reactie • Reageer
Judith Evelien
Ik zeg; vanavond gewoon nog een deel?!
08-04-2018 17:37
08-04-2018 17:37 • 1 reactie • Reageer
Hans van Gemert
Een goed en eerlijk gesprek, dat zou nog iets kunnen zijn. Maar ik ben ook erg benieuwd naar die Louise....
08-04-2018 17:30
08-04-2018 17:30 • 1 reactie • Reageer
Judith Evelien
Deed ze dat nou maar gewoon eens! Misschien dat er dan nog iets te redden valt... 
08-04-2018 17:37
08-04-2018 17:37 • Reageer