Doodlopend begin (8)


Lees je mee met de belevenissen van Amy en Thomas? Amy en Thomas hebben alles wat hun hartje begeert: twee lieve kinderen, een goede baan en elkaar. Hun gezin loopt als een geoliede machine, echter geldt dit niet geheel voor hun relatie. Dit geldt zeker voor hun seksleven, of beter gezegd: het ontbreken hiervan! Ook een relatie verdient liefde en aandacht om te kunnen blijven bloeien. Na de zoveelste discussie hierover heeft Amy besloten het los te laten, nu is het de beurt aan Thomas om hun relatie weer leven in te blazen! Doet Thomas dit ook? Gaat het nog goed komen tussen die twee...? Of verpest Amy alles door haar rebelse opstelling? 

Doodlopend begin (1) lees je hier!          Doodlopend begin (6) lees je hier!
Doodlopend begin (2) lees je hier!          Doodlopend begin (7) lees je hier!
Doodlopend begin (3) lees je hier!          
Doodlopend begin (4) lees je hier!
Doodlopend begin (5) lees je hier!


Het maakte me niets uit

wat Thomas ervan vond
Het was maandag vandaag en ik werkte vandaag thuis. Ik had even geen zin in de reuring van kantoor en de opgetogen verhalen van mijn collega’s over het weekend. De kinderen waren naar school en de opvang en de stilte deed me even goed.
Er kwam weinig uit mijn vingers. Die deadline die ik vanmiddag moest halen, dat ging hem echt niet worden. Dat voelde ik nu al. Louise belde! Alsof ze aanvoelde dat ik wel wat afleiding kon gebruiken. ‘Skattie! Vrijdag weer een borrel?’ Klonk het enthousiast aan de andere kant van de lijn. Dat was precies waar ik zin in had en volmondig zei ik toe. Dat Thomas hier helemaal niet blij mee zou zijn, dat zou me op dat moment echt worst wezen. Die zaterdag was zijn moeder jarig, dus ik wist echt vrijwel zeker, dat hij allerminst gecharmeerd zou zijn van deze actie. Toch deed het me niets. Misschien dat ik dit onbewust wel aangreep om wat te rebelleren. Het zou een mooie aanleiding zijn om een discussie te starten of om mijn gevoel te uiten. Toch? 

Een lekker broodje

zou vast goed doen
Na het korte gesprek met Louise, stortte ik me weer op mijn werk. Althans, dat probeerde ik. Er kwam nog steeds niets uit mijn vingers. Ik besloot mezelf te trakteren op een lekker broodje en begaf me naar de supermarkt. Even mijn zinnen verzetten en mijn knorrende maag tegemoet komen. Als dat niet hielp, dan zou ik het er maar bij laten vandaag. Dat was misschien maar het beste!

‘Amy? Ben jij dat nou?’ Klonk het achter mij, toen ik in de rij van de kassa stond. Nieuwsgierig draaide ik me om en ik keek recht in de verblindende ogen van Jacob! Hier had ik me niet op voorbereid! Jacob zag dat hij me overviel en speelde daar soepel op in door meteen excuses te maken. Dat brak het ijs en het lukte me nu om enigszins normaal te antwoorden. ‘Wat leuk je te weer te zien. Hopelijk je portemonnee nog op zak?’ Wist ik er gevat uit te brengen. Jacob schoot in de lach en vertelde honderduit over wat hem zojuist was overkomen. Hij was getuige geweest van een ongeval en had daarbij heldhaftig opgetreden! We betaalden onze boodschapjes en liepen al verder kletsend de winkel weer uit. Hij liep helemaal mee tot aan mijn huis. Bij de voordeur stonden we stil en de spanning was even om te snijden. Ik durfde hem niet aan te kijken, bang voor wat er zou gebeuren. 

Aargh, wat had ik nou

gedaan?!
Starend naar de grond, bedankte ik hem voor het meelopen en wenste hem nog een fijne dag. Toen ik weer opkeek, zag ik dat hij wat overrompeld werd door dit plotselinge afscheid. Hij deed een stapje naar achteren en al zwaaiend liep hij het tuinpad weer af en zei dat hij het leuk had gevonden me vandaag te treffen. Toen hij door het tuinhekje liep, riep ik in een opwelling zijn naam. Gevolgd door; ‘ Zie ik je vrijdagavond anders in De Peperwortel? Uurtje of 22:00?’ Deze uitnodiging overviel Jacob zichtbaar. Heel even aarzelde hij en zei toen; ‘Leuk! Zie ik je vrijdag!’ 

Oh, Amy..wat doe je nou joh?! Vroeg ik mezelf hardop af, toen ik de voordeur door liep. Dit is toch vragen om ellende? Ik had al weer spijt van deze ondoordachte en impulsieve actie. Nu kwam er helemaal niets meer van werken terecht. Ik zat alleen nog maar met mijn gedachten bij Jacob. Zijn betoverende bruine ogen, zijn mooi gevormde lichaam. Die volle lippen..zucht. Alles was perfect aan hem. Mijn gedachten gingen over in stoute fantasieën...

Meer lezen? Klik op de link!

Volg mij ook op

Instagram: @judithevelien
           en op               
    Facebook: www.facebook.com/koppzorgen
 

Mijn boek lezen?

deze is verkrijgbaar op:
www.boekenbestellen.nl
Maar ook op:
www.bol.com en op www.bruna.nl
En ook in de boekwinkel is Koppzorgen op bestelling verkrijgbaar, 
met isbn: 978-94-6345-111-6. Auteur: Judith Evelien. 
 

signup

Word lid en beloon de maker en jezelf!