Door dik & dun? (18)


Manon blijkt op de verkeerde tijd op de verkeerde plek te zijn. Zo brengt een onschuldig avondje uit met haar beste vriendin, haar van de ene penibele situatie in de andere. Van een huisje, boompje, bijna beestje bestaan, bestaat haar leven nu ineens uit seks, drugs, geweld en leugens! De ene samenloop van omstandigheden wisselt zich af met een andere samenloop van omstandigheden en ongewild wikkelt ze zichzelf in een web vol ellende. Niets is wat het lijkt en het web waar zij zich in bevindt spreidt zich als een olievlek in haar leven. Lukt het haar om zich weer los te maken uit dit ingewikkelde en gevaarlijke web? Lees je mee?

Deel 2   Deel 7   Deel 12  Deel 17

Deel 3   Deel 8   Deel 13
Deel 4  Deel 9  Deel 14
Deel 5 Deel 10 Deel 15

De deurbel ging...

Inmiddels was ik ruim drie weken verder en sinds dat ene incident was het rustig gebleven. Het lukte me iedere dag wat meer om mijn dagelijkse leven op te pakken. De rust bleek van korte duur. Want vlak na het avond eten ging de deurbel. Ik verstijfde. De ervaring leerde me dat het beter was de deur te openen. Alex stond voor mijn deur en als vanouds nodigde hij zichzelf weer uit. ‘Wat kom je doen?’ Vroeg ik hem op ijzige toon. ‘Nou, nou…een iets warmer welkom kan geen kwaad hoor. Het is al weer even geleden dat wij elkaar zagen, heb je mij niet gemist?’ Toen ik geen antwoord gaf en hem alleen maar een venijnige blik gaf, greep Alex dit aan om zich tegen mij aan te vlijen. Ik walgde er van. Van heel zijn voorkomen. Ik was na alles wat er tussen ons voor was gevallen, behoorlijk afgestompt. Hoe meer ik me zou verzetten, hoe feller Alex zich zou manifesteren.

Het was nog 

niet genoeg

Hij haalde zijn mobieltje uit zijn zak en speelde het filmpje af waarop te zien was hoe de onbekende man een pakketje uit mijn tas viste. Ik was niet eens meer verrast! ‘Heb jij dat gefilmd Alex? Vind je niet dat je mij inmiddels genoeg aan hebt gedaan?’ Met een grijns verkondigde Alex dat hij het voorval inderdaad had gefilmd. Hij leek er nog trots op ook! ‘Wat ik jou al aan heb gedaan Manon? The best is yet to come! Wat ik jou reeds aan deed, dat was een voorrecht!’ Mijn maag draaide zich om van zijn uitspraak. Het getuigde van zijn gebrek aan geweten. 

Hij ging nu voor mij staan en duwde me met twee handen op iedere schouder, door mijn knieën. Hij knoopte zijn broek open en deed deze omlaag. Doe waar je goed in bent schatje..’ Beval hij me met een hese stem. Gebeurde dit nu echt? Verwachtte hij nu werkelijk dat ik dit zou doen? Als een reflex schoot ik nu vreselijk in de lach! Doe niet zo belachelijk Alex! Trek je broek omhoog en berg je ‘schwanz’ weer op!’ Riep ik hem toe voor ik er erg in had. Ik schrok van mijn eigen impulsiviteit. Ook Alex schrok zichtbaar van mijn reactie. Hij trok zijn broek weer omhoog, keek naar mij en liep vuurrood aan. Dit was niet van schaamte. 

Die blik boezemde 

mij angst in

Het was van driftigheid. Hij trok mij aan mijn haren overeind en bulderde luid door de woonkamer waar ik het lef vandaan haalde om hem zo tegen te spreken. Hij sleurde me aan mijn haren de trap op, naar mijn slaapkamer. Daar smeet hij mij ruw op bed en trok zijn broek uit. Hij kroop boven op me en drukten mijn polsen boven mijn hoofd langs, in het matras. Daardoor leunde zijn hele lichaam op die van mij en hing hij met zijn hoofd vlak boven de mijne. Ik voelde hoe de opwinding bezit van hem nam en hij wreef zijn kruis tegen het mijne. Hijgend zoende hij mijn nek en ging van mijn nek richting mijn decolleté. Doordat hij mijn polsen nog steeds stevig vast had, kon hij niet verder dan dat en hij zocht met zijn mond de mijne op. Teder kuste hij mijn lippen en keek me daarna recht aan in mijn ogen. Terwijl hij me aan bleef kijken, wreef hij zijn kruis steeds krachtiger tegen die van mij. Het gaf hem een kick dat ik er zo weerloos bij lag. De macht die hij op mij had, wond hem vreselijk op.

Alex had me

nogmaals in de tang

‘Ik kan met je doen wat ik wil Manon. Je bent als klei in mijn handen. Vergeet dat niet!’ Hij liet mijn polsen los en bleef mij aankijken. Zijn blik vertelde me dat ik moest blijven liggen. Daarna stond Alex weer op en trok zijn broek aan. ‘Voor nu laat ik het hierbij. Maar waag het nooit meer zo’n toon tegen me aan te slaan!’ Het volume en de toon waarmee hij dat uitte, lieten me gruwelen. Om zijn woorden nog even wat kracht bij te zetten, streek hij met een mes langs mijn wang. 
Ik wilde niets liever dan in huilen uitbarsten en hem uitmaken voor alles en nog wat. Maar ik deed het niet. Het zou niets uithalen. Alex had me weer in de tang. Hij maakte me bang. Het feit dat hij gewetenloos leek, vond ik nog het meest angstaanjagende. Zonder geweten heb je inderdaad macht. Daar kwam ik nu bij Alex wel achter. 

Ik mocht weer op pad

Bijna geruisloos vertrok Alex weer. Pas toen ik de deur dicht hoorde slaan, durfde ik me weer te bewegen. Dit moest stoppen! Maar ik zag door de bomen het bos niet meer. Ik stond er alleen voor. Die avond in  bed lag ik alleen maar te woelen en te draaien. De volgende ochtend kon ik het niet opbrengen om de dag te starten. Ik meldde me ziek van mijn werk en bleef in bed liggen. Het ontbrak me aan energie en motivatie. Ik kon het even niet opbrengen. 

Mijn voornemen werd ruw verstoord door een inkomend berichtje. Er stond weer een locatie en een tijd in beschreven. Die verrekte Alex! Had hij nu weer ongezien iets in mijn tas gestopt? Toen ik het ging controleren, bleek dit warempel echt het geval. Ik gaf gehoor aan de opdracht en het verliep exact hetzelfde als de vorige keer. Nadat een onbekend figuur het geld weer bij mij thuis op had gehaald, brak de paniek echt bij mij uit. Het drong nu door dat ik hier niet zomaar vanaf zou zijn. Ik stond doodsangsten voor mijn toekomst uit. Zou ik nu de rest van mijn leven een schakel in deze drugscene zijn?

Meer lezen? Klik op de link!

Volg mij ook op
 


Gerelateerde artikelen: