×

Yoors


Inloggen
Registreren
×

Yoors


Ghost Adventures

Ghost Adventures


Echt of niet,
het intrigeert me

‘Je gelooft toch niet dat dat echt is hé?’ Vraagt mijn vriend me, wanneer ik me verwachtingsvol op de bank nestel en eens goed ga zitten voor een nieuwe aflevering van; ‘Ghost Adventures’. Vinnig roep ik hem toe, dat we eerst toch ook niet wisten of die film; ‘The Blairwich project’, echt was? Daar kwamen we ook achteraf pas achter. Echt of niet, intrigerend is het wel!
Ik ben ervan overtuigd dat er zeker meer is, tussen hemel en aarde. Maar of deze zogenaamde docu-series echt zijn? Ik heb werkelijk geen idee! Toch vind ik het erg interessant om te kijken. Ze bezoeken altijd boeiende locaties, vol geschiedenis, verhalen, mythes en legendes. Alleen al die achtergronden, maakt het boeiend om naar te kijken.

Deze aflevering
was anders

Deze keer gingen de Ghost Adventures een zeer berucht gebied bezoeken, namelijk; ‘The Skinwalkers canyon’.
Dit ging over een sterk geloof die in deze streek overheerst en die de mensen daar, de stuipen op het lijf jagen. De betreffende canyon wordt niet meer door mensen bezocht. Bij alleen al de aanduiding van de betreffende canyon, deinsden zij terug.  Het was duidelijk dat het fenomeen ‘Skinwalkers’ hen in hun greep hield. Een term waar ik nog nooit eerder over had gehoord, maar na het raadplegen van Google, werd me snel meer duidelijk. 

Hoe dan ook…

Alles wat met, eventueel leven na de dood, heeft te maken, dat trekt me aan. Het geeft een sprankeltje hoop op het feit dat ik ooit mijn gemiste dierbaren weer in mijn armen zal gaan sluiten, en ook geeft het wat troost, dat die ene persoon die zo wordt gemist, misschien wel meekijkt over mijn schouder en een oogje in het zeil houdt wanneer ik dat nodig heb. Tot ik zelf dood ga, zal dit de mysterie van het leven blijven en moet ik het doen met dergelijke docu’s en weg blijven dromen bij die mogelijke mogelijkheid.

Maar ook

Het feit dat dergelijke dingen tot op heden nog niet onomstotelijk zijn bewezen, dat maakt ook dat ik het interessant blijf vinden. Niemand kan je daadwerkelijk vertellen wat ‘dood’ is en wat er dan gebeurt. Zo omvat het leven nog veel meer onopgeloste mysteries, mythes en legendes. Juist die dingen waar geen harde bewijzen voor zijn geleverd, die bieden hoop en mogelijkheden.

Welke interessante mysterie, mythe of legende ken jij/ vindt jij interessant?

Lees hier meer over ‘Skinwalkers’:

Bekijk hier de aflevering van 'Ghost Adventures - Skinwalkers': 

Youtube filmpje van een Skinwalker:

Gerelateerde artikelen:

Volg mij ook op:
 

Mijn boek lezen?
 deze is verkrijgbaar op:

www.boekenbestellen.nl
Maar ook op:
www.bol.com en op www.bruna.nl
En ook in de boekwinkel is Koppzorgen op bestelling verkrijgbaar, 
met isbn: 978-94-6345-111-6. Auteur: Judith Evelien. 

 
expand_less

Meest gestemde postsexpand_less

Recente postsexpand_less

Volgersexpand_less

Collecties