Out of order!

Out of order!


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Update

Ik was de afgelopen week behoorlijk stil op Yoors! Dit had alles te maken met een venijnige verkoudheid die me de hele week in zijn greep hield. Al weken kwakkel ik wat af en dat had afgelopen week echt zijn tol geëist. Er zat geen greintje energie meer in mijn lijf, zelfs niet voor schrijven en/ of bloggen. 

Langzaam aan ga ik me wat beter voelen en heb ik weer een beetje energie. Ik slaap veel en ben gauw uitgeput. Dus ik doe het nog even rustig aan de komende tijd. Als ik weer helemaal op krachten ben, dan zal ik ook weer volop reageren op iedereen zijn posts.  

Deel 11 van 'Doodlopend begin' staat nu online!Klik op de link:

signup

Word lid en beloon de maker en jezelf!Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (8 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Ik had je gemist, zoals je weet. Ik loop achter met lezen maar ga het zeker inhalen! Nogmaals beterschap!
| 12:27 |
Met mij gaat t weer een stuk beter gelukkig! Nog niet zoveel energie en loop ook achter met lezen..!
| 16:57 |
Take your time!!
| 17:11 |
Beterschap... niks aan dat gekwakkel
| 23:01 |
Neej idd, kun je niks mee :-( Gelukkig gaat t al weer beter
| 16:58 |
Rustig aan doen, uitzieken en dan zien we je weer. Les 1 blijft voor jezelf zorgen, en dat is al moeilijk genoeg met een gezin.
| 22:41 |
Spijker op zijn kop!
| 16:39 |
Doe het rustig aan en ziek het goed uit. Beterschap en we zien je wel weer langskomen.
| 20:25 |
Dank je wel!
| 16:38 |
Ik was al aan het overwegen je een berichtje te sturen, ik miste je gewoon ;) Gelukkig zag ik vandaag inderdaad deel 11 online, dus ik wist dat je terug zou komen. Rustig aan kanjer, we wachten wel op je! Heel veel beterschap xxx
| 20:21 |
Ahw, altijd fijn om te weten dat ik gemist word :-)
| 16:38 |
Het is nog gemeent ook ;)
| 18:47 |
Voel je zeker niet bezwaard hoor. Rustig aan en lekker uitzieken, dat is het beste. Sterkte!
| 18:44 |
Dank je wel!
| 16:38 |
Zorg vooral eerst even goed voor jezelf! Beterschap.
| 18:27 |
Lief, dank je wel!
| 16:38 |
Fijn dat je na de ellende weer opkrabbelt en dat er weer nieuwe delen aan zitten te komen!
| 16:40 |
Die komen er zeker weer aan!
| 16:37 |

private lease goedkoop
private lease goedkoop
Fun & Entertainment
prEiffeltoren
prEiffeltoren
Fashion & Lifestyle
Onderzoeken
Food & Drinks
Mosselen sofrito
Mosselen sofrito
Gezondheid & Geest
Vegan haren wassen
Vegan haren wassen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen