×

Yoors


exit_to_app Inloggen

480
camera_alt
Afbeelding toevoegen
60
Sarah sterft over 12 dagen: indringend artikel!

Sarah sterft over 12 dagen: indringend artikel!


Via het RTL nieuws stuitte ik op een uiterst interessant artikel. Het greep mij meteen aan. Verdrietig en mooi tegelijk! Sarah was klaar met het uitzichtloze lijden, niet  vanwege een terminale ziekte, zoals in het stuk staat beschreven, maar vanwege ondraaglijk en uitzichtloos lijden. Ho, wacht....hoe wil je dat laatste dan noemen? Precies! Dat uitzichtloze lijden is net zo dodelijk als een terminale ziekte.

Lees hier het hele artikel! 

Volg mij ook op:
 

Mijn boek lezen?
 deze is verkrijgbaar op:

www.boekenbestellen.nl
Maar ook op:
www.bol.com en op www.bruna.nl
En ook in de boekwinkel is Koppzorgen op bestelling verkrijgbaar, 
met isbn: 978-94-6345-111-6. Auteur: Judith Evelien. 
 

 

Gerelateerde artikelen:

Word lid en beloon de maker en jezelf!
wakeupkitty
Ik ben voor Sarah en alle anderen
15-01-2018 05:30
15-01-2018 05:30
DiaantjesLife
Ik vindt dat dit moet kunnen, zeker als er na vele gesprekken en therapiën geen mogelijkheden/oplossingen zijn. Als dit meer geaccepteert zou worden, dan zouden er veel minder zelfdodingen zijn denk ik. Zelfdodingen zijn voor de nabestaande vreselijk en op deze manier misschien ook, maar kun je er wel samen naar toe werken. Blijft een dingetje denk ik, maar ik ben blij dat er voor Sarah een einde aan haar lijden komt!
14-01-2018 20:50
14-01-2018 20:50