Suïcide reverse gun

Suïcide reverse gun


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Een suïcide reverse...wat?!

Al weer tijden geleden, stuitte ik per toeval op een afbeelding van een zogeheten, ‘suïcide reverse gun’. Dit is een pistool met zijn loop de andere kant op gericht, dan bij een normaal pistool het geval is. Of de handgreep zit achterstevoren, het is maar net hoe je het bekijkt. Ik plaats er geen illustratie van, want dan moet ik er een bronvermelding bij zetten en dan kom je meestal uit op gekke en/ of louche websites, je begrijpt dat ik daar verder niet mee wil worden geassocieerd.
Deze afbeelding deed iets met mij. In de eerste instantie dacht ik dat met deze afbeelding werd bedoeld dat dit pistool het belemmert, om jezelf ermee te doden. Mijn gedachten gingen verder, in plaats van het leven eruit te knallen, knal je het leven er juist weer in. Een prachtige gedachte!

Had ik dat wel
goed bedacht?

Toen ik er verder over nadacht, ging ik me afvragen of dit pistool niet was ontworpen om jezelf er juist wél mee te doden? Niks geen regenboog die er uit knalde wanneer de trekker over werd gehaald! Tot de dag van vandaag heb ik hier nog steeds het antwoord niet op. Het enige wat ik erover kan vinden, is dat dit een fenomeen uit strips is, waarin een crimineel voor het lapje gehouden wordt. In plaats van zijn tegenstander, schiet hij zichzelf dan dood. 

Doe mij die eerste
gedachte maar

De eerste gedachte blijf ik in ieder geval magisch vinden. Hoe mooi zou het zijn als je een wapen voor tegenovergestelde doeleinden kon gebruiken? In plaats van dat je het loodje legt, knal je weer een hoop levenslust en sprankels je donder in, en voor je het weet, bruis je het leven weer tegemoet en wist je eigenlijk niet meer welke zorgen en narigheid, je luttele minuten geleden nog helemaal opslokte.
Je wilt leven en hebt weer zin in de toekomst. Lekker eten, (teveel) drinken, plannen maken, reizen en de wereld zien, genieten van de lieve mensen om je heen, slapen omdat het fijn is, ontspannen omdat het kan en enkel ‘nutteloze zorgen’. Of in ieder geval zorgen die te behappen zijn. Lachen, huilen en voelen. Alles, het hele pakket! 

Het kost wel even een drempeltje om de trekker over te halen, maar je weet, je krijgt er heel wat voor terug! Je toekomst en je leven! Je enige kans om je leven weer terug te krijgen. Kom op, haal die trekker over en leef! 

Bron afbeelding header:

WallArtHD

Volg mij ook op:

 

signup

Word lid en beloon de maker en jezelf!Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (9 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Ik ben voorstander van jouw idee!
| 14:18 |
Wat raar, nog nooit zoiets gezien of over gehoord, maar jouw gedachte erbij is mooi. Bestond dat maar...
| 23:54 |
Hoe mooi zou dat zijn ja 😊
| 13:45 |
Was het maar waar dat het kon. Aan de andere kant geloof ik dat je bepaalde dingen meemaakt om te leren van je leven. Ook als ze keihard zijn. Als ik voor mijzelf spreek denk ik toch dat je door bepaalde fases heen moet. Hoe moeilijk ze ook zijn. Je kunt hier van leren (of niet). Om dan de snelste oplossing te kiezen is denk ik niet verstandig. Maar wat zou het mooi zijn als er zoiets zou bestaan als mensen het leven echt niet meer zien zitten.....
| 22:26 |
Ik ben het idd wel met je eens. Maar als de lijdensweg te ondragelijk wordt, zou dit toch een mooie uitkomst zijn
| 22:43 |
Wat zou het mooi zijn als dat nu eens zou kunnen! 
| 22:01 |
Helemaal mee eens!
| 22:42 |
Nog nooit van gehoord, maar jouw interpretatie lijkt me wel wat.
| 21:53 |
Zou toch mooi zijn hé?
| 22:42 |
deze header vind ik eigenlijk al vreselijk,,
geweren en ik liggen elkaar niet zo denk ik heb nog nooit jouw vraag mij afgevraagt
| 21:50 |
Ik en geweren hebben ook niet zo’n warme band hoor, ik zag die afbeelding ooit eens op een t-shirt en dat zette me aan het denken en heeft me nooit meer losgelaten.
| 22:42 |
Ik vind jouw interpretatie in ieder geval het mooiste!
| 21:40 |
Die vind ik ook niet misstaan 😊
| 22:40 |
nou ja, dat dat bestaat. Niet mijn wereld. 
| 21:10 |
De mijne ook niet, ik zag het ooit eens op een t-shirt en het is me altijd bij gebleven. Maar vooral door die eerste gedachte die ik er toen bij had.
| 21:16 |
Jouw variant spreekt me erg aan, maar ik vrees dat het anders werkt..... (heel toevallig zag ik gisteren in een politieserie "Castle" een pistool dat de verkeerde kant op schoot.)
| 20:29 |
Ik vrees het inderdaad ook... Nou, bizar dat je er toevallig ook op stuitte!! Ik heb me suf Gegoogled om er achter te komen waar zo'n ding nou daadwerkelijk voor dient. 
| 20:31 |
Daar durf ik niet zo goed op te zoeken (ik keek liever mama appelsapjes)
| 20:41 |
Oh, het klinkt spannender dan het is hoor 😄 Je zal vooral stuiten op afbeeldingen van pistolen met de loop/ handgreep de verkeerde kant op en cartoon toestanden.  Toch blijven Mama appelsapjes leuker om te Googlen, zeker weten! 
| 20:45 |
Dan hou ik het daar maar op :-)
| 21:03 |

private lease goedkoop
private lease goedkoop
Fun & Entertainment
prEiffeltoren
prEiffeltoren
Fashion & Lifestyle
Onderzoeken
Food & Drinks
Mosselen sofrito
Mosselen sofrito
Gezondheid & Geest
Vegan haren wassen
Vegan haren wassen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen