Doel van de maand: -2.5 kilo

Doel van de maand: -2.5 kilo


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Eergisteren zette ik mijzelf toevallig nog eens op de weegschaal en ik schrok mezelf een ongeluk. Maar liefst vijf kilo meer dan vorige keer. Waar kwam dat vandaag zeg? Dus, het is weer tijd om er iets aan te doen. Het doel is -2.5 kilo deze maand en nog eens -2.5 kilo in de maand daarop. De sportschoenen zijn bovengehaald, de calorie-tel-app geïnstalleerd en ik ben er helemaal klaar voor!

Hup met die beentjes, lopen naar die groentenboer!

Laat het me vooral weten als je tips hebt, ze zijn welkom ;)


Update: er is al 2 kilo weggesmolten en ik voel me alweer een pak beter in mijn vel. Ik moet zeggen, dat sporten doet me echt goed.


Update 2: doel bereikt!

De bijgekomen kilos zijn weer weg en ik ben helemaal klaar voor de zomer. Nu nog volhouden.Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (13 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Misschien ook eens in meer detail vertellen HOE je die afslank-resultaten bekomt ? Dan kan ik het ook eens delen op Fb , dat zal vooral de niet-yoors-mensen interesseren : hoeveel lopen -half snel ? Welke maaltijd/groenten - welke voedingsstoffen laat je..; en wellicht zeker ook op hoeveelheid letten.
In alle geval proficiat met het resultaat!
| 14:52 |
Bij mij schommelt het gewicht ook zoveel. Maar krijg die paar kilo er voort moeilijk af. Dan weer 2 erbij dan weer 2 eraf. Ging laatst zelfs zwemmen en voor ik ging zwemmen woog ik 1 kilo zwaarder dan erna. Hahaha. Ik heb gewoon een limiet waar ik niet boven wil komen daar zit ik nu aan dus maar lekker sporten hahs.
| 02:00 |
Ja het is normaal dat het schommelt hoor, het is de kunst om het niet té hard te laten schommelen ;) Als je enkele keren per dag op de weegschaal gaat staan, zal je telkens een iets ander gewicht zien.
| 12:40 |
goed zo!! En nu volhouden maar dat lukt je wel!
| 13:08 |
Ja het volhouden is ook erg lastig natuurlijk he... Maar dankje! :D
| 15:56 |
Hey,
ik ben 2maandjes geleden bevallen (met de extra kilos die zijn overgebleven) en ben dus ook bezig met het weg te krijgen. ik ben nu al 2 weken bezig met foodprepping en moet zeggen dat ik daarbij toch wel al 2kg ben afgevallen. dus mischien eens proberen?
| 23:09 |
Geen idee wat foodprepping is, ik heb er nog nooit van gehoord. Maarrrrr de 5 kilo is er weer af!
| 02:13 |
super gedaan! Volhouden
| 09:14 |
Dankjewel, ik kan met trots zeggen dat ik mijn 5 kilo kwijt ben! :D
| 09:51 |
| 23:09 |
goed bezig Julie, sport en gezond eten is de beste mix......
| 20:34 |
Haha ik ben net een sinaasappel aan het eten na een toer gejoggt te hebben. Goede timing, Karin!
| 21:07 |
Wat goed dat je al 2 kilo kwijt bent
| 22:45 |
Dankjewel! Ik ben er zelf ook heel blij mee :)
| 00:10 |
Hoi! Ik ben hier net nieuw en heb een vraagje. Hoe verkrijg je dat bovenste op je blog? Dat je va nartikel naar artikel kan klikken, zo die slides bovenaan?
| 20:08 |
Ik denk dat dat automatisch komt als je enkele blogs hebt :)
| 21:27 |
Oke, dankjewel!
| 22:13 |
Herkenbaar, ik heb nu 3,1 kilo in een week. Maar ik sport dan ook en doe een crashdieet.
| 15:41 |
Zorg wel dat het nog gezond is he, normaal wordt het niet aangeraden meer dan een kilo per week te verliezen ;)
| 15:43 |
Weet ik, maar uit ervaring heb ik geleerd dat dit mij het beste af gaat :)
| 17:29 |
Je kent jezelf natuurlijk het beste ;) succes nog!
| 21:27 |
Ja jij ook hé!:D
| 22:05 |
Beste Jolijn, gewoon gezond eten en geen of toch bijna geen suikers, en bewegen zijn de beste ingrediënten voor gewichtsverlies.
| 20:32 |
Bedankt voor je zorgen maar ik sport al vier keer per week en ik at 1600 kcal gemiddeld, maar er ging niks af ;) Dus ik doe het nu even zo, nog 4,5 week te gaan!
| 22:16 |
Hier wil ik ook graag 5 kilo kwijt maar door lichamelijke klachten op zijspoor geraakt maar vanaf volgende week ga ook ik het weer proberen op te pakken
| 21:04 |
Lichamelijke klachten gaan natuurlijk altijd voor. Hopelijk is het niets te ernstigs, beterschap allesinds. :) En succes!
| 21:17 |
Zolang je onderweg maar naar je lichaam luistert! :-)
| 20:36 |
Uiteraard ;)
| 21:16 |
vooral veel water drinken hebben ze mij altijd aangeraden, veel succes alleszins
| 18:56 |
Inderdaad, dat heb ik ook al enkele keren gelezen! Het helpt inderdaad goed heb ik de indruk. Dankjewel!
| 21:16 |
Ik kreeg onlangs ook zo'n verrassing op mijn plaat. Op mijn blog kan je mijn verhaal vinden. Mijn doel is minimaal 10 kg af te vallen, maar ik hoop eigenlijk op 15, zo lang dat goed bij mijn lichaam en leven past natuurlijk. :)
Heel veel succes!
| 17:33 |
Succes terug! :D ik ga zeker eens kijken naar hoe jij het hebt gedaan.
| 17:39 |

private lease goedkoop
private lease goedkoop
Fun & Entertainment
prEiffeltoren
prEiffeltoren
Fashion & Lifestyle
Onderzoeken
Food & Drinks
Mosselen sofrito
Mosselen sofrito
Gezondheid & Geest
Vegan haren wassen
Vegan haren wassen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen