Mijn middelbareschooltijd

Mijn middelbareschooltijd


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Ik zit op het Morgen College in Harderwijk. Ik doe het niveau Kader. Bij ons op school kan je van de 2e naar de 3e een praktijk vak kiezen. Ik heb uiterlijke verzorging gekozen. Ook hiervoor moeten wij examen doen.

Wat wij allemaal leren.

Natuurlijk hebben we ook normale vakken, zoals Engels, Nederlands, Wiskunde, Biologie, Rekenen en Gym. Maar wat leren wij precies bij uiterlijke verzorging.

Uiterlijke verzorging is heel erg breed. In anderhalf jaar hebben wij onwijs veel geleerd. Praktisch en theoretisch. We gingen eerst de basishandelingen leren, zoals haren wassen en manicure. Per onderdeel werk je in een module. Na een paar weken ben je klaar met die module en heb je een praktijk toets en een theorie toets. We gingen ook watergolven en permanent zetten. Knippen en föhnen. Opmaken, alledaagse make-up en avond make-up. Oppervlakte reiniging + masker. Dieptereiniging (peeling, scrub en stomen). Epileren en harsen en pedicure.

In mijn volgende Update vertel ik meer over het examen 


Bedankt voor het lezen!

Mirjam 

Anderhalf jaar geleden kreeg mijn middelbare school een nieuwe naamBeoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (2 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Leuk! Wou dat wij vroeger zulke keuzes hadden....was alleen theorie stampen
| 20:51 |
Jaa inderdaad. daarom had ik ook voor die school gekozen!
| 23:53 |
Gaaf hoor!
| 00:00 |
Klinkt best uitdagend eigenlijk. Vrij zeker dat ik in de helft van die dingen hopeloos zou falen, haha :-P
| 20:34 |
Aan het begin faalt iedereen wel een beetje. maar het lukt na een tijdje wel!
| 23:52 |

private lease goedkoop
private lease goedkoop
Fun & Entertainment
prEiffeltoren
prEiffeltoren
Fashion & Lifestyle
Onderzoeken
Food & Drinks
Mosselen sofrito
Mosselen sofrito
Gezondheid & Geest
Vegan haren wassen
Vegan haren wassen
Dier, Tuin & Natuur
Kooikersplas Houten
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen