Blog challenge// day 1

Blog challenge// day 1


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Mijn eerste post op deze website. Het leek mij leuk om te beginnen met the 30 day blog challenge. Dag 1// Weird things you do when you're alone. Wat doe ik als ik alleen thuis ben? Om te beginnen zet ik lekker loud de muziek op, maar dat is niet heel raar. Ik vind het ook heel leuk om hier dan dansjes en (turn)oefeningen bij te bedenken. Ik hou er ook van om een 'fort' te bouwen. Lekker knus met veel dekens en kussens en dan gewoon de zoveelste netflix-serie bingewatchen.  Ook probeer ik nog wel eens om lenigheid- of krachttraining te werken (met de nadruk op soms). Dan is er soms nog dat moment van 'de spontane creativiteit', wat meestal er op neer komt dat het hele huis een rotzooi is en ik nog niks heb bereikt. Verder doe ik de gewone alle daagse dingen, zoals huiswerk en lezen en wat nog meer. Al is het aan jouw om te besluiten of de bovenstaande dingen zo raar waren. Doet nog iemand dit, laat het me weten.Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (2 reviews)
expand_more
Verberg reacties
wat een leuke challenge!
| 10:59 |
van wie komt deze challenge oorspronkelijk ,
| 19:01 |
Ik weet niet van wie de challenge oorspronkelijk komt, maar ik heb hem van 'Lifestyle Blogster' Anouk.
| 22:41 |

private lease goedkoop
private lease goedkoop
Fun & Entertainment
prEiffeltoren
prEiffeltoren
Fashion & Lifestyle
Onderzoeken
Food & Drinks
Mosselen sofrito
Mosselen sofrito
Gezondheid & Geest
Vegan haren wassen
Vegan haren wassen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen