×

Yoors


Inloggen
Registreren
×

Yoors


Blog challenge// day 12

Blog challenge// day 12


Things you want to say to an ex. Nou, mijn laatste "relatie" was nog in de basisschool en dat ging uit toen ik net naar het middelbaar ging. Er zijn eigenlijk maar twee dingen die ik tegen hem wil zeggen; 1. Waarom heb je gevraagd om bij mij in de klas te komen en maakte je het daarna uit? Het maakte mij op zich niet heel veel uit of ik bij hem in de klas kwam hoor, maar hij heeft de volgende drie jaar geen oogcontact meer met mij durven maken. En 2. Bedankt dat je het hebt uitgemaakt. Ik heb het gevoel dat dit me de kans heeft gegeven om mezelf te worden. Een soort nieuw begin, nieuwe school, nieuwe mensen, nieuwe kans om mij te zijn. Ook vind ik de persoon waarmee ik had niet meer echt een fantastisch mens, dus ben ik gewoon wel blij dat ik geen relatie meer met hem heb. Hebben jullie exen? Wat zouden jullie aan hun willen zeggen?
expand_less

Meest gestemde postsexpand_less

Recente postsexpand_less

Volgersexpand_less

Collecties