Blog challenge// day 13

Blog challenge// day 13


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

A date you would love to go on. Het strand. Heel makkelijk. Ik hou van het strand. Het lijkt me echt de meest fantastische date ooit. Eerst een lekkere picknick  in de duinen en daarna een romantische strandwandeling met zonsondergang. Ik denk dat ik echt zou smelten op deze date. Toch vind ik ook een heleboel andere activiteiten leuk. Ik vermaak me ook een kermis of gewoon lekker thuis op de bank met pizza's en een filmmarathon. Hoe leuk ik het ook vind om op een speciale date te gaan, het belangrijkste is voor mij toch met wie ik ga. Als ik de persoon waarmee ik uit ga echt leuk vind, zijn alle activiteiten geweldig. Wat is jullie perfecte date?Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (2 reviews)
expand_more
Verberg reacties
lekker zand in je smoel
| 15:58 |
zo is dat
| 15:53 |

private lease goedkoop
private lease goedkoop
Fun & Entertainment
prEiffeltoren
prEiffeltoren
Fashion & Lifestyle
Onderzoeken
Food & Drinks
Mosselen sofrito
Mosselen sofrito
Gezondheid & Geest
Vegan haren wassen
Vegan haren wassen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen