×

Yoors


Inloggen
Registreren
×

Yoors


Blog challenge// day 14

Blog challenge// day 14


Something disgusting you do.  Aangezien ik turnster ben, heb ik vaak eelt en/of velletjes op mijn handen. Heel veel mensen vinden dit alleen al vies, maar het ergste is dat ik die er dan vaak af ga scheuren. Veel mensen doen dit rondom hun nagels, ik doe het op mijn handen. Ik moet toegeven dat dit niet heel smakelijk is, maar het voelt zo fijn wanneer je eelt van je handen is. Iets anders wat veel mensen blijkbaar goor vinden, is ranja (siroop) mengen met melk. Ik bedoel dan de soort siroop die je normaal mengt door water, zodat je water zoet wordt. Ik vind dit persoonlijk heel lekker, maar het blijkt dat ik hierbij in de minderheid hoor. Wat voor ranzige dingen doen jullie?
expand_less

Meest gestemde postsexpand_less

Recente postsexpand_less

Volgersexpand_less

Collecties