Blog challenge// day 15

Blog challenge// day 15


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Wordt snel lid en have fun!!

Word gratis lid.

The best thing to happen to you this week. Deze hele week was eigenlijk best saai, maar ik heb dan toch wel twee leuke gebeurtenissen. Vrijdag vielen voor mij namelijk de eerste 6 uur uit en daar was ik eigenlijk wel heel blij mee.. Het tweede zou dan denk ik zijn dat ik vandaag op turnen een nieuw onderdeel heb geleerd. Het heet: arabier-flikflak-salto en ik zal hieronder een filmpje plaatsen. Iets nieuws leren is voor mij toch altijd echt een fantastisch gevoel, dus ik denk dat dit het beste van deze week zou zijn. Hebben jullie nog iets leuks meegemaakt deze week?

Ps. Ik sloeg mijn trainer niet echt hoor hahaBeoordeel


auto leasen
auto leasen
private lease goedkoop
private lease goedkoop
Muziek, Kunst & Cultuur
Aanbevolen Muziek
Aanbevolen Muziek
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen