×

Yoors


Inloggen
×

Yoors
#

0 volgers
notifications_noneadd
Blog challenge// day 16

Blog challenge// day 16


Beloon de maker en jezelf

Word gratis lid.

3 things you are proud of, about your personality. 3 dings waar ik echt trots op ben?  Dat is nog best lastig. Ik zou zeggen dat een goed trekje van mij is dat ik altijd zeg wat ik denk (ook al brengt het me soms in de problemen). Ik zal niet snel liegen over mijn mening, omdat ik letterlijk geen filter heb. Ik denk dat ik ook wel kan zeggen dat best een goed doorzettingsvermogen heb en dat dat me best wel verder brengt in mijn leven. Als laatste dan nog... waar ben ik nog echt trots op?? Ik denk het feit dat ik altijd hoge eisen voor mezelf stel. Dit levert me misschien wel stress op, maar ik denk dat ik hierdoor wel betere resultaten haal. De rest van mijn karakter zijn niet echt dingen om trots op te zijn denk ik, gewoon het algemene gedoe, dus het zal hiermee door moeten. Waar zijn jullie echt trots op?
Sylvia
Goed dat je zo'n doorzetter bent een de lat hoog legt, zo haal je je doelen wel! Ikzelf vind het fijn om te weten wat ik aan iemand heb, maar een ongevraagde mening is soms heel naar. Qua eigenschappen waar ik trots op ben lijken we best veel op elkaar! Al heb ik nog wel een filter en zeg ik vaak iets niet als ik niks aardigs kan zeggen. Maar als men om mijn mening vraagt, kan men die krijgen :)
23-09-2017 21:41
23-09-2017 21:41 • Reageer