Blog challenge// day 18

Blog challenge// day 18


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Disrespecting parents. Ik snap niet echt wat de bedoeling van vandaag is. Moet ik schrijven over niet respectvolle dingen die ik tegenover mijn ouders doen, of moet ik schrijven over respectloze dingen die ik naar mijn ouders doe. Ik weet hier niet echt wat over te schrijven, want duh ik ben een tiener dus ik kan nog wel eens brutaal naar mijn ouders doen en zij zijn zeker ook wel eens onaardig tegen mij. Toch vind ik dat bij ons thuis iedereen  wel respect voor elkaar heeft. Snappen jullie de challenge van vandaag? En wat vinden jullie hierover?


Maak een account en verdien ook punten

Word gratis lid.Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (1 reviews)
expand_more
Verberg reacties
volgens mij is de vraag wat vind je van kinderen die geen respect hebben voor hun ouders
| 19:29 |

private lease goedkoop
private lease goedkoop
Fun & Entertainment
prEiffeltoren
prEiffeltoren
Fashion & Lifestyle
Onderzoeken
Food & Drinks
Mosselen sofrito
Mosselen sofrito
Gezondheid & Geest
Vegan haren wassen
Vegan haren wassen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen