Blog challenge// day 20

Blog challenge// day 20


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

The last argument you had. Nu ben ik nogal goed in argumenten hebben met mensen, maar ik denk dat de laatste met mijn moeder was. Deze week kwam ik zo van: "Ja, trouwens ik ben bi." Waarop de reactie kwam:"Nee, jij valt op jongens." Dat was dus een beetje mijn hele punt. Want ik val dus op meisjes en jongens. (Het zou ook best kunnen dat ik daarna nog meer discussies heb gehad, maar deze is me bijgebleven.) En wat was jullie laatste discussie?

Wordt lid, want deze site is lit.

Word gratis lid.Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (2 reviews)
expand_more
Verberg reacties
zal oo jouw moeder vast bijblijven hahaha, moet kunnen
| 20:37 |
Lekker zulke discussies. Ga de mijne nog niet opschrijven, ben op dag 13 met de challenge, dus ik krijg deze vraag zelf nog wel voor de voeten, hihi.
| 20:22 |

private lease goedkoop
private lease goedkoop
Fun & Entertainment
prEiffeltoren
prEiffeltoren
Fashion & Lifestyle
Onderzoeken
Food & Drinks
Mosselen sofrito
Mosselen sofrito
Gezondheid & Geest
Vegan haren wassen
Vegan haren wassen
Dier, Tuin & Natuur
Kooikersplas Houten
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen