Blog challenge// day 21

Blog challenge// day 21


Something you can't seem to get over.  Een woord, stress. Hoe erg ik ook mijn best doe, ik heb altijd veel te veel stress. Voor alles, maar dan ook echt alles. Heb ik een toets- STRESS. Heb ik een wedstrijd- STRESS. Ga ik iets nieuws doen- STRESS. Ik denk dat mijn punt nu wel duidelijk is. Ik heb veel stress. Ik weet dat het niet nodig is, vooral wanneer ik gewoon goed voorbereid voor iets ben, maar stressen is nu eenmaal mijn ding. Waar komen jullie maar niet overheen?


Word gratis lid.Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (2 reviews)
expand_more
Verberg reacties
ja stress je schakelt het niet zomaar uit
| 17:49 |
Heel herkenbaar. Ik heb verder last van zorgen. Ook zo stom iets
| 11:46 |

Yoors Nieuws
Wat is Yoors?
Wat is Yoors?
Boeken & Taal
Kolja
Kolja
 

×

Yoors


exit_to_app Aanmelden