Blog challenge// day 21

Blog challenge// day 21


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Something you can't seem to get over.  Een woord, stress. Hoe erg ik ook mijn best doe, ik heb altijd veel te veel stress. Voor alles, maar dan ook echt alles. Heb ik een toets- STRESS. Heb ik een wedstrijd- STRESS. Ga ik iets nieuws doen- STRESS. Ik denk dat mijn punt nu wel duidelijk is. Ik heb veel stress. Ik weet dat het niet nodig is, vooral wanneer ik gewoon goed voorbereid voor iets ben, maar stressen is nu eenmaal mijn ding. Waar komen jullie maar niet overheen?


Word gratis lid.Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (2 reviews)
expand_more
Verberg reacties
ja stress je schakelt het niet zomaar uit
| 17:49 |
Heel herkenbaar. Ik heb verder last van zorgen. Ook zo stom iets
| 11:46 |

private lease goedkoop
private lease goedkoop
Fun & Entertainment
prEiffeltoren
prEiffeltoren
Fashion & Lifestyle
Onderzoeken
Food & Drinks
Mosselen sofrito
Mosselen sofrito
Gezondheid & Geest
Vegan haren wassen
Vegan haren wassen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen