×

Yoors


exit_to_app Inloggen

camera_alt
Afbeelding toevoegen
60
Blog challenge// day 22

Blog challenge// day 22


Ten things people don't really expect about you.                        1. Dat ik naar Panic! luister (een band).

2. Dat ik bi ben.

3. Dat ik een nerd ben.                                                                               4. Dat ik een enorme fangirl ben.                                                           5. Dat ik best gek ben.                                                                                   6. Dat ik een "schrijfster" ben.                                                               7. Dat ik mijn haar heb geverfd.                                                            8. Dat  ik boeken liever in het Engels lees.                                 9. Dat ik van gedichten hou.                                                                        10. Dat ik best slim ben.

Beloon de maker en jezelf

Word gratis lid.frieke
leuk om die dingen van je te weten
29-09-2017 20:20
29-09-2017 20:20
5 antwoorden
notifications_noneadd
04-11-2018 12:00
1 volger , 1 antwoord