Blog challenge// day 23

Blog challenge// day 23


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Something you always think "what if" about. Ik twijfel praktisch altijd, over alles, dus hier heb ik genoeg antwoorden op. Een van mijn ergste twijfels is vooral "wat als iemand me niet leuk vindt". Ben ik wel aardig, zie ik er wel leuk uit, praat ik teveel? Allemaal dat soort dingen. Toch probeer ik dan positief te zijn en dan komt het meestal ook wel weer goed. Waar zijn jullie onzeker over?

Beloon de maker en jezelf

Word gratis lid.


Beoordeel


private lease goedkoop
private lease goedkoop
Fun & Entertainment
prEiffeltoren
prEiffeltoren
Fashion & Lifestyle
Onderzoeken
Food & Drinks
Mosselen sofrito
Mosselen sofrito
Gezondheid & Geest
Vegan haren wassen
Vegan haren wassen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen