Blog challenge// day 25

Blog challenge// day 25


10 ways to win your heart. Oh god ik ga hier zo cliché in zijn. Even denken hoor.                                                                         1. Humor. Ik vind het heel belangrijk dat ik met iemand kan lachen. Dan vooral sarcasme en memes word ik blij van.                                                                                                                   2. Chocolade. Ik hou van chocola. Hoe standaard dit antwoord ook is, het is echt een weg naar mijn hart.              3. Comebacks. Lekker wat kunnen discussiëren maak je mij echt blij mee. Ik wil niet dat iemand mij altijd maar meteen gelijk geeft.                                                                                    4. Boeken. Eerlijk is eerlijk, als je mij een boek geeft of fan bent van dezelfde boeken als mij, geef ik je meteen mijn hart.                                                                                                       5. Goed Engels spreken. Beetje raar misschien, maar ik hou van Engels, dus als iemand heel goed Engels spreekt, ben ik in love

Wat is de manier om jullie hart te winnen?

Heyy kid

Word gratis lid.


Beoordeel


Yoors Nieuws
Wat is Yoors?
Wat is Yoors?
Boeken & Taal
Kolja
Kolja
 

×

Yoors


exit_to_app Aanmelden