Blog challenge// day 28

Blog challenge// day 28


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

The month you were happiest this year and why. God, dit vind ik lastig. Ik kan me amper herinneren wat ik vandaag heb ontbeten, laat staan welke maand ik het gelukkigst was. Als ik dan toch een moet kiezen ga ik voor juli/augustus. In die maand (ik weet niet meer zeker welke het was) ging ik op turnkamp, waar ik me heel lang op verheugd had en werd ik weer een stuk closer met een vriendin van een tijdje geleden. Ik heb in die maand nog een hoop andere leuke dingen gedaan met mijn vriendinnen en familie, dus ik denk dat dit toch de top maand was tot nu toe. Wat was jullie beste maand dit jaar?

Beloon de maker en jezelf

Word gratis lid.


Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (1 reviews)
expand_more
Verberg reacties
voor de meeste mensen ook vakantie tijd dus zeker leuk
| 21:18 |

Persoonlijk kanaal
Arbowetten bestonden toen nog niet
Gezondheid & Geest
mentale fysiotherapie
mentale fysiotherapie
Muziek, Kunst & Cultuur
Portret tekenen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen