Blog challenge// day 28

Blog challenge// day 28


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

The month you were happiest this year and why. God, dit vind ik lastig. Ik kan me amper herinneren wat ik vandaag heb ontbeten, laat staan welke maand ik het gelukkigst was. Als ik dan toch een moet kiezen ga ik voor juli/augustus. In die maand (ik weet niet meer zeker welke het was) ging ik op turnkamp, waar ik me heel lang op verheugd had en werd ik weer een stuk closer met een vriendin van een tijdje geleden. Ik heb in die maand nog een hoop andere leuke dingen gedaan met mijn vriendinnen en familie, dus ik denk dat dit toch de top maand was tot nu toe. Wat was jullie beste maand dit jaar?

Beloon de maker en jezelf

Word gratis lid.


Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (1 reviews)
expand_more
Verberg reacties
voor de meeste mensen ook vakantie tijd dus zeker leuk
| 21:18 |

private lease goedkoop
private lease goedkoop
Fun & Entertainment
prEiffeltoren
prEiffeltoren
Fashion & Lifestyle
Onderzoeken
Food & Drinks
Mosselen sofrito
Mosselen sofrito
Gezondheid & Geest
Vegan haren wassen
Vegan haren wassen
Dier, Tuin & Natuur
Kooikersplas Houten
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen