×

Yoors


Inloggen
Registreren
×

Yoors


Blog challenge// day 5

Blog challenge// day 5


5 things that annoy you about the opposite/same sex.


Jongens; genoeg leuks over te vertellen, maar ook genoeg irritaties.                                                                                                  1. stoer doen rondom anderen. Waarom vinden jongens het zo leuk om zich te gedragen als eikels, wanneer er andere mensen in de buurt zijn?                                                     2. Sexisme. Ik weet dat dit niet voor iedereen geld, maar toch heb ik het gevoel dat veel mannen zich nog altijd beter voelen als vrouwen. Just no.                                                      3. De beledigingen; Fag, kankerhoer, slet, downie, homo. Ik snap het gewoon niet, waarom?                                 4. Dan is er ook nog dat pijnlijke puntje voor mannen. "de no homo tho". Waarom voelen jongens zich altijd alsof ze moeten bewijzen dat ze niet gay zijn?                                5. En dan de laatste, dit komt eigenlijk wel terug op 2. Opmerkingen als: "Je bent best goed voor een meisje". Of "Laat een paar sterke jongens dat maar doen". Nee dankje, het lukt wel.

En ook meiden; Ik vind ze fantastisch (ik ben er zelf natuurlijk ook een), maar echt soms...                                         1. Roddelen. Tuurlijk, iedereen roddelt, maar soms hoor je zo'n gemene leugens en opmerkingen over mensen, daar word ik dus echt ziek van.                                                             2. Competitie. Ik heb bij veel meiden het gevoel alsof ze constant proberen beter te zijn als elkaar. Er zijn natuurlijk ook genoeg mensen die elkaar complimentjes geven, maar er is toch ook genoeg afgunst naar mijn gevoel.                                                                              3. Drama. Echt soms hoor... "oh neeeee, mijn nagel is gebroken!!!" Ik moet wel toegeven dat ik hier zelf ook wel wat van kan.                                                                                       4. Sugarsweet. Zo noemen mijn vriendinnen en ik de mensen die in je gezicht oh zo lief zijn, maar waarvan je gewoon al weet dat het eigenlijk een pure bitches zijn.           5. Elkaar gebruiken. Ik heb al vaker gemerkt dat mensen ineens aardig tegen me gaan doen, als we een groepsopdracht hebben voor een vak waar ik goed in ben. Dan zwermt er ineens een groep van "vrienden" achter me aan, die de rest van het jaar niet eens tegen me spreken.

Natuurlijk gelden al deze irritaties niet voor iedereen, dit zijn gewoon dingen die mij zijn opgevallen en mij storen. Waar storen jullie je het meest aan?
expand_less

Meest gestemde postsexpand_less

Recente postsexpand_less

Volgersexpand_less

Collecties