Blog challenge// day 8

Blog challenge// day 8


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Something you're currently worrying about. Teveel om eerlijk te zijn.Niet dat er veel gaande is in mijn leven, ik ben gewoon een ultieme stresskip. Ik maak me zorgen om toetsen, wedstrijden, baantjes, vrienden, familie,  mijn uiterlijk en wat dan nog meer. Op dit moment maak ik me vooral zorgen om een bepaalde vriendin van mij, omdat ik weet dat er dingen mis zijn. Dat ze dat niet allemaal wil delen begrijp ik best, maar daarom maak ik me wel veel zorgen om haar. Behalve dat, ben ik denk ik het meest gestrest voor mijn eerste proefwerkweek, omdat ik dit jaar in de vierde van het VWO zit en het dus mijn eerste toetsweek in de bovenbouw wordt. Maar dat komt vast wel goed. Waar maken jullie je het meest druk om?Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (2 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Het gaat helemaal goed komen met de toetsen
| 00:13 |
waar ik me druk om maak is voor morgen pas dus hou me in de gaten
| 20:27 |

Persoonlijk kanaal
Arbowetten bestonden toen nog niet
Gezondheid & Geest
mentale fysiotherapie
mentale fysiotherapie
Muziek, Kunst & Cultuur
Portret tekenen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen