Tijd vliegt

Tijd vliegt


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling
Zo ik ben bijna een jaar uit beeld geweest! De tijd gaat zo snel.
Ik heb in deze tijd veel nieuwe dingen geleerd, maar ik ben ook veel problemen tegen het lijf gelopen. Toch kan ik zien dat ik ten opzichte van afgelopen jaar ongelofelijk veel ben gegroeid.
Ik ben van plan om deze blog weer op te pakken, bloggen en schrijven is toch een belangrijk onderdeel van mijn leven. Ik haal er veel energie uit.

Denk bij jezelf eens na hoe je er een jaar geleden bij zat en wat er veranderd is!

Soms is het goed om even achteruit te kijken om te kijken wat je hebt bereikt. Wij mensen zijn vaak gefixeerd op de toekomst. Maar zonder het terugblikken naar vroeger kunnen wij niet zien hoe wij ons het beste kunnen ontwikkelen. Sta er even bij stil, denk goed na wat je zo wil houden, wat je wil verbeteren en wat je liever niet meer zou doen. En ga dan weer vooruit!


Beoordeel

Reviews en Reacties:

4.8 / 5 (5 reviews)
expand_more
Verberg reacties
dat is waar
| 01:09 |
welkom terug en succes!
| 12:37 |
Het is soms goed om terug te kijken al doe ik dit liever niet ik kijk liever vooruit
| 14:24 |
Zeer begrijpelijk inderdaad! Vaak liggen er in het verleden nog veel antwoorden verscholen op problemen die wij nog steeds tegenkomen in het dagelijks leven. Ik vind het altijd zeer interessant hoe dit in zijn werk gaat en echt begrijpen doe ik het nog steeds niet helemaal.
| 19:25 |
iedereen zou eens moeten kunnen terug kijken op zijn leven, van wat hij juist geleerd heeft in de afgelopen jaren, al het goede kan je meenemen naar de volgende jaren en de dingen die niet perfect verliepen kan je achter je laten of je probeert ze juist te verbeteren
| 13:30 |
Precies! Dat vind ik een hele mooie reactie.
| 19:26 |
De mens leeft van uit de herinnering, vanuit het verleden, De mens denkt dat daar de toekomst ligt, dit doen wij vanuit onze angst. De toekomst is onbekend en veranderlijk , de mens wil zekerheid die er niet is, dat is waarom we het verleden vast ghouden
| 09:31 |
Daarom is het ook zo lastig om je tot grote veranderingen te zeggen. Ik denk dat iedereen wel eens roept, ik wil verhuizen naar een warm land! Maar dat is zo uit de comfortzone dat dit lastig is en je in je dagelijkse structuur blijft zitten. Dit is van toepassing op veel dingen. Bedankt voor de mooie reactie!
| 19:28 |

private lease goedkoop
private lease goedkoop
Fun & Entertainment
prEiffeltoren
prEiffeltoren
Fashion & Lifestyle
Onderzoeken
Food & Drinks
Mosselen sofrito
Mosselen sofrito
Gezondheid & Geest
Vegan haren wassen
Vegan haren wassen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen