×

Yoors


Inloggen
×

Yoors


#

0 volgers
notifications_noneadd
Mijn gevoelige kanten

Mijn gevoelige kanten


Hallo hallo!


Het is een paar weekjes geleden sinds mijn laatste blog.


Als ik het zo terug lees, merk ik dat ik wat sarcastisch en emotieloos over kom. Ik merk dat ik heel erg gericht ben op "feiten", op dingen zoals ik het ervaren heb, zoals ik ze me kan herinneren.


Dat komt omdat ik een chaoot ben. 

Godzijdank, heb ik af en toe mijn momenten dat ik in 1 klap alles door kan schrijven. (Dan post ik ineens 5 blogs)


Ik wil verder mijn excuses aanbieden voor stukjes tekst die misschien verkeerd over kwamen.


Toen ik begon met schrijven had ik niet verwacht dat iemand het zou lezen. 


Het is moeilijk voor mij om dingen van mezelf aan te voelen. Op emotioneel vlak ben ik bij mezelf echt verschrikkelijk. Ik ben star en direct. That's it. Mijn houding kan dan ook overkomen alsof ik niks geef om dingen, maar dat is niet de bedoeling..


Het is gewoon lastig voor me om emoties toe te laten.


Overigens heb ik daar in het dagelijks leven geen probleem mee.


Ik kan in huilen uitbarsten als ik een lieve hond tegenkom en ik kan uren huilen van het lachen om gekke facebook filmpjes en droge humor.


Ik ben onzeker, daar ben ik nog jong voor. Ik mag onzeker zijn, maar ik mag geen mensen kwetsen met teksten die er nogal lomp en misvormt uitkomen. En daarom: Sorry!


Veel liefs! :)
DiaantjesLife
Ik heb je eerdere berichten niet gelezen, ben nog niet zolang op Yoors, maar ik heb ook een beetje moeite met het antwoord over dat je een autist bent. Heeft dat te maken met je eerdere berichten? Mijn zoon is autist en ik weet dat dat een heel breed spectrum is met heel veel verschillende uitingsvormen. Dat je niet goed met emoties om kunt gaan naar jezelf toe, hoeft niet te betekenen dat je autist bent in mijn ogen. Uit dit verhaal kan ik niet zeggen dat je autist bent en al was je dat wel, je bent nog steeds mens.
19-02-2017 16:42
19-02-2017 16:42 • Reageer
johan_jongedijk
Ik heb ook zo mijn rariteiten in mijn antwoorden en die worden soms ook verkeerd begrepen al zijn ze goed bedoelt maar ja dat hou je toch
26-01-2017 09:43
26-01-2017 09:43 • Reageer