×

Yoors


Inloggen
×

Yoors
#

0 volgers
notifications_noneadd
Voorstel rondje🙋🏼🌸

Voorstel rondje🙋🏼🌸


Hoi allemaal💓,

Leuk dat jullie mijn blog bekijken!

Mijn naam is Kaylee. Ik ben negentien jaar oud (bijna twintig) 😛. Ik doe de opleiding maatschappelijke zorg en ik ga na de zomervakantie mijn laatste half jaar in. Wat ik precies na mij opleiding wil, weet ik nog niet. In mijn vrije tijd vind ik het leuk om dingen te doen met mijn vriendinnen, zoals: uitgaan, winkelen, uit eten gaan, festivalletjes pakken of gewoon thuis op de bank te chillen. 👌🏼💃🏻🥂🎈

Zo even genoeg over mezelf haha. De rest komen jullie nog wel te weten in andere blogs. Zoals jullie misschien wel hebben gelezen in mijn omschrijving wilde ik eerst beginnen met vloggen. Maar dat vind ik toch nog wel een beetje eng, dus dacht ik ik begin maar eens met bloggen. Zodat ik kan kijken hoe dit zich zal gaan ontwikkelen. Want ja misschien leest wel helemaal niemand dit of denken jullie van wat is dit nou weer voor rare vogel. 😂🤓

Ik wil gaan bloggen over van alles en nog wat. Over mijn dagelijks leven, dingen die mij bezig houden en de nodige struggles 😅.

Dusss dit was mijn eerste blog en ik hoop dat jullie het leuk vonden om te lezen. Ik vond het in ieder geval wel leuk om te maken haha! Tot de volgende blog (?) 🙃❣️

_PetitCorbeau_
Heel leuke blog!
02-08-2017 13:51
02-08-2017 13:51 • 1 reactie • Reageer
k.ylee
Lief!
02-08-2017 22:06
02-08-2017 22:06 • Reageer