×

Yoors


Inloggen
Registreren
×

Yoors
Het leven heeft me al meerdere keren de put ingestampt, maar ik kom er ALTIJD wijzer en sterker terug uit!!!


Schrijven is voor mij al enige tijd voor mij de ideale uitlaatklep om uit die gigantische mentale knoop te geraken. Meestal worden mijn gedachten na een paar minuutjes sneller dan ik met de hand kan schrijven of kan typen en van die gelegenheid profiteer ik dan en denk nog eens verder na en bekijk ik alles vanuit een ander perspectief waardoor er al vele puzzelstukjes op hun plaats gevallen zijn...

Zo nu en dan (meestal als ik al een tijdje vast geraakt ben met mijn gedachten) dan probeer ik aan een zelfanalyse te beginnen...

Van waar kom ik? Waar sta ik nu in het leven?  Welke afstand heb ik al afgelegd? Hoeveel afstand moet ik nog overwinnen? Hoe ga ik de komende obstakels overwinnen? Houd ik dit nog vol? Hoe lang houd ik het nog vol? Zal ik mijn doel wel kunnen halen? Ben ik sterk genoeg om deze strijd te overwinnen?

Maar ik heb met de jaren dankzij al mijn schrijven vooral geleerd hoe ik zo mijn soms nogal uit de hand lopende emoties een beetje onder controle te kunnen houden.

Ik heb in mijn 31jarige leventje ondertussen al heel wat meegemaakt, ik ben er ondertussen bijna van overtuigd dat ik voor het ongeluk geboren ben, maar ik kan niet zeggen dat ik nog geen positieve momenten gehad, die positieve momenten zijn misschien zeer zeldzaam voor mij, maar toch kunnen ze gebeuren.

Ik ben zelf al meer dan 10 jaar met depressies aan het sukkelen, maar je zou voor minder na sommige dingen die mij overkomen zijn...

Zo heeft mijn agresieve narcistische ex-vriend ervoor gezorgd dat ons dochtertje Lena in een pleeggezin geplaatst werd. Papa heeft me zoveel stress en miserie bezorgd dat toen ik uiteindelijk van al dat familiale geweld gevlucht ben, ik nog maar amper voor mezelf kon zorgen... Daar bovenop heeft hij ervoor gezorgd dat ik financieel compleet geruineerd was en geen dak boven mijn hoofd had terwijl onze dochter bij mij was.... Dat allemaal samen in combinatie met het foute verleden dat ik ooit had (lees : voltooid verleden tijd) heeft hij me op mijn zwakste moment heel deze situatie laten ontplooien terwijl ik de moed en de kracht niet meteen kon vinden om mezelf volledig in de strijd te gooien... Ik moest eerst op positieven komen en dat is me aan het lukken en heb ik mezelf volledig in de strijd gegooid en ben ik die stilaan ook aan het winnen

Blijf altijd in jezelf geloven, hoe moeilijk dat soms ook mag zijn, je kan elk doel bereiken zolang je nooit opgeeft!!

help

Hieronder kunnen je vrienden zich aanmelden. Jullie krijgen beiden gelijk een beloning van 125 Yp. Je kunt het helemaal bewerken en op maat maken.Weghalen is ook heel eenvoudig met het rode kruisje als je er met je muis op gaat staan.

signup

Word lid en beloon de maker en jezelf!
expand_less

Meest gestemde postsexpand_less

Recente posts