Zal ik ooit nog gewoon ziek kunnen zijn?

Zal ik ooit nog gewoon ziek kunnen zijn?


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Sinds het weekend heb ik last van drukkende hoofdpijn en vooral een enorme druk op mijn ogen en relatief veel vochtverlies uit mijn ogen. Eigen diagnose; sinusitis, allergie of vermoeide ogen.

Aangezien ik voor het uitvoeren van mijn baan afhankelijk ben van een laptop en mobiele telefoon me ziek gemeld en een afspraak met de vervangende arts gemaakt. Over een periode van twee jaar is het de derde keer dat ik bij de vervangende arts terecht kom omwille van afwezigheid van mijn eigen arts. De vervangende arts was mijn huisarts toen ik een kind was en ik kan het op zich prima met hem vinden. Desondanks ben ik meer een voorstander voor de aanpak van mijn eigen huisarts.

Ik besef perfect dat mijn klachten op zich banaal waren, hier in België is het gewoon de regel dat als je niet in staat bent te gaan werken, dat je naar de dokter gaat. Desondanks was het een te grote druk om de hele dag met excel lijsten en uitgaande mobiele oproepen bezig te zijn met tranende ogen en een drukkende hoofdpijn.

Goed, vol goede moed naar de dokter, mijn "klacht" uitleggend en hij bekeek mijn dossier. Diagnose; het is mentaal en heeft te maken met de burn out die me het einde van 2015 en het grootste deel van 2016 in zijn macht had. Zonder onderzoek werd het daarbij geklasseerd.


Kan ik nooit meer gewoon ziek zijn? Zal vanaf nu alles waar ik ook nog maar over klaag terug te trekken zijn naar mijn eerdere burn out?Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (5 reviews)
expand_more
Verberg reacties
echt vervelend vr je! je nt laten doen hoor!
| 23:45 |
erg rot, succes
| 10:26 |
Ik heb 3 jaar lang een vreselijke burn-out gehad en elke keer als ik even wat minder goed in mijn vel zit, net als iedereen dat wel eens heeft, wordt de link altijd gelegd naar de burn-out. Of teveel hooi op mijn vork of zelfs het woordje labiel. En bij dat woordje krijg ik moordneigingen, haha want ik ben alles behalve labiel.
| 13:37 |
hahaha, dat laatste herken ik zo hard! Ellendig is het, en het is ook niet goed voor de moraal. Ik was gisteren ook danig gefrustreerd, het is op zich ook erg banaal mijn klacht, wat het makkelijker om te relativeren, gelukkig.
| 13:56 |
Gelukkig wel maar eens een ziekte altijd een ziekte. Ik heb dat ook met alcohol gehad. Als ik even niet goed was dan zou ik wel zeker terugvallen. Niet dus en nu al jaren prima.
| 14:29 |
Erg knap van je!
| 17:06 |
Dank je. Een heel gevecht wad het maat het is gelukt.
| 20:56 |
Dat is lekker makkelijk gezegd dan, wat een grote onzin! Heel veel beterschap in ieder geval...
| 13:21 |
Dank je, het is niet zo erg hoor, het gaat ook al heel wat beter, vind het gewoon zo ontzettend jammer dat het me altijd zal blijven achtervolgen
| 13:57 |
Je hebt een stempel gekregen, dat raak je nooit meer kwijt.
Ik heb ook een (andere) stempel, alles is daaraan gerelateerd en ook de verzekeringen zullen er naar kijken. Genezen op papier zal ik dus nooit.
| 13:19 |
Oh jeetje, wat erg... Zonde dat alles zo bekrompen is tegenwoordig... En helemaal niet goed met dat van de verzekeringen :(
Veel sterkte!
| 13:58 |

private lease goedkoop
private lease goedkoop
Fun & Entertainment
prEiffeltoren
prEiffeltoren
Fashion & Lifestyle
Onderzoeken
Food & Drinks
Mosselen sofrito
Mosselen sofrito
Gezondheid & Geest
Vegan haren wassen
Vegan haren wassen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen