Running free: onze eigen workout song

Running free: onze eigen workout song


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Pasgeleden deden Michiel en ik mee aan een muziekwedstrijd waarbij je je beste drum & bass-track moest insturen. Die hadden wij nog niet, dus besloten we er eentje te maken. Zou het ons lukken binnen een weekend? Net niet, het werd uiteindelijk een week en die wedstrijd hebben we niet gewonnen.

Omdat er even snel een songtekstje bij moest, hoefde het absoluut geen diepgang te hebben. Maar gewoon een breindode partytrack leek me ook niks. Michiel had al een opzwepende basis gemaakt waarvan ik niet stil kon blijven zitten, dus besloot ik er een fitness-thema aan te koppelen. Want eigenlijk ben ik niet zo van het sporten, maar ik hou wel van wandelen en fietsen. Bewegen, zonder dat er een trainer in je nek staat te hijgen, gewoon op een moment dat ik er zelf zin in heb, dat spreekt me meer aan. En als stimulans om dit iets vaker te gaan doen, schreef ik deze tekst. Een hardloopliedje als fitnesscoach.

Je kunt Running free hier beluisteren en de tekst meelezen in onze lyric video:

https://www.youtube.com/watch?v=aTEzz9K2AJ4

 


Beoordeel

Reviews en Reacties:

4.6 / 5 (5 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Heel leuk idee!
| 10:16 |
Leuk idee, ik ga thuis eens luisterne.
| 11:47 |
Wat is dat een leuk idee
| 19:42 |
Wat gaaf, kei leuk idee! Doe Michett de groetjes van @Ferwerdatjes (Twitter)
| 11:47 |
Een vrolijk en sportief idee is dat :-)
| 22:49 |

private lease goedkoop
private lease goedkoop
Fun & Entertainment
prEiffeltoren
prEiffeltoren
Fashion & Lifestyle
Onderzoeken
Food & Drinks
Mosselen sofrito
Mosselen sofrito
Gezondheid & Geest
Vegan haren wassen
Vegan haren wassen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen