×

Yoors


Inloggen
Registreren
×

Yoors
En weer een negatieveling weg uit mijn leven. :)


Een tijdje terug schreef ik een blog voor Tinki over het magnetiseren van honden en naar aanleiding van dat blog zocht een oudere vrouw contact met mij op facebook. Omdat het op dat moment handiger was werden we fb-vrienden. Haar hondje had gruwelijke jeuk en niets hielp.

Al snel gaf het diertje aan dat het erg gestrest werd van de nervositeit van zijn vrouwtje, maar dat was niet zo volgens haar. Als je fb-vrienden bent, zie je ook elkaars berichten voorbij komen en bij deze vrouw was werkelijk niets goed. Altijd had ze iets te klagen. Haar man was een klootzak, haar dochter deed niets voor haar, haar zoon behandelde haar als een klein kind, ze had last van een rokende buurvrouw enz. Als klap op de vuurpijl had ze het over mensen die beweerden haar hondje te kunnen helpen, maar niets deden.

Toen heb ik haar wel even vriendelijk verteld dat ik haar wel degelijk had gezegd wat de reden was voor de jeuk van het hondje, en dat ik er uren gratis behandelen op had zitten, maar dat zij niet wilde luisteren. Ook zei ik dat ze altijd heel negatief overkwam en dat echt niets goed was bij haar. Haar hondje heeft gewoon echt last van haar negativiteit. Overigens had ik natuurlijk nooit beloftes gedaan, want dat kan ik niet.

Gisteren heeft ze me ontvriend op fb, en ik was zo opgelucht! Al die negativiteit kost mij enorm veel energie, want ik pik alles op. Nu had ik haar zelf natuurlijk ook kunnen ontvrienden, maar ik wilde haar niet kwetsen. Dit is echter de ideale oplossing. :) Wel hoop ik dat zij alsnog in wil zien dat de jeuk van haar hondje komt door haar eigen stress, want anders is er niets wat dat beestje kan helpen.
expand_less

Meest gestemde postsexpand_less

Recente posts