Het voordeel van een domme hond.

Het voordeel van een domme hond.


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Xana is niet de snuggerste. Dat was me al vrij snel duidelijk. Eigenlijk al de eerste dag, toen ze me kwijt was en ik iets links van haar stond. Soms is het heel handig om een domme hond te hebben.

Vandaag liepen we met de hele roedel. Op de terugweg zag ik aan de overkant een vrouw aan komen lopen met 2 jack russells. Soms wil Xana me nog wel eens uit mijn schoenen trekken als ze een hond ziet, en er waren geen lantaarnpalen in de buurt waar ik me omheen kon slingeren. Manlief vroeg nog of hij haar over moest nemen, maar eigenwijs als ik ben wilde ik het zelf doen.

De vrouw probeerde nog om haar hondjes rustig te houden, maar bij jack russells is dat onbegonnen werk. Die beesten blaffen nu eenmaal. Zodra ze begonnen te blaffen, keek Xana ingespannen naar rechts. Niets te zien. De hondjes blaften weer, en weer keek Xana naar rechts. Weer niets te zien. Je zag haar gewoon denken: Hoe kan dat nou???

Heel simpel. Er was rechts niets te zien omdat de hondjes LINKS van ons liepen! Domme doos. :)Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (5 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Zo grappig. Leuk om zoiets mee te maken
| 23:11 |
Haha mutske!
Maar zoals Hans al zegt, iets mis met linkse oog/oor?
| 20:34 |
Nee, het is sint bernard eigen. Als je de water-emmer verplaatst vind ze hem ook niet. Ze lopen 5x tegen dezelfde deur maar weten wel exact of iemand te vertrouwen is.
| 20:40 |
Oh ok wist niet dat het Berner eigen was.
Herken het niet van onze Berner, die was juist erg pienter
| 20:55 |
Sint bernard of berner sennen? Want dat is een enorm verschil.
| 21:00 |
Sint Bernard. Was een tophond, heel leergierig, had alleen een hekel aan politie haha
| 23:17 |
Je zou je haast afvragen of ze wel goed ziet met haar linkse oog ... en of haar linkse oor wel goed functioneert. Opvallend dat beide incidenten die je noemt met een 'blinde vlek' op links te maken hebben.
| 20:06 |
Het maakt niet uit waar ik sta, ze ziet me niet omdat ze me daar niet verwacht. Als er kippen links van ons lopen ziet ze die helaas wel altijd. Het duurt altijd even voor het kwartje valt bij een sb. :)
| 20:39 |
Lol! Hoogleraar wiskunde zal ze inderdaad niet worden, maar ze ziet er wel uit als een lieverd. ^_^
| 19:43 |
Ze is zeker heel lief, maar ook waaks en beschermend. Er zit veel meer in een sint bernard dan de meeste mensen denken. :)
| 19:45 |
Heel herkenbaar, mijn ouders hadden er ook 1 tot ik 2 jaar was. Ze is 9 geworden maar jong als ik was kan ik me haar nog goed herinneren, ze ging altijd tussen mij en het bezoek inliggen, de lieverd.
| 19:54 |
Heerlijk! Een lieve sukkelientje. Wel handig.
| 19:42 |

Persoonlijk kanaal
Arbowetten bestonden toen nog niet
Gezondheid & Geest
mentale fysiotherapie
mentale fysiotherapie
Muziek, Kunst & Cultuur
Portret tekenen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen