×

Yoors


Inloggen
Registreren
×

Yoors
Innerlijke juke-box


Ik heb een innerlijke juke-box, die op de meest ongepaste momenten de raarste liedjes afspeelt in mijn hoofd. Dat kan erg irritant zijn. Zo heb ik een keer een hele nacht wakker gelegen van "vertel eens vlinder". Vaak ook zijn de liedjes WEL toepasselijk, en soms schiet ik dan hardop in de lach.

Gewoon een Vrijdag. Ik ga de eieren rapen terwijl "ik ben een kuikentje" door mijn hoofd speelt. Plotseling begint het te regenen, en mijn liedje verandert in "it's raining men", hoewel ik nergens mannen naar beneden zie komen. Ik denk na over wat we die dag moeten eten (wat zullen we eten, 7 dagen lang.....), en besluit tot rode kool en gehaktballen (suck on my chocolat salty balls komt in me op, niet heel erg passend).

Als ik 's middags de honden uit ga laten, terwijl ik "who let the dogs out" zing, krijg ik op de dijk woorden met een vrouw. Ze vindt blijkbaar dat mijn "gevaarlijke vechthonden", die vriendelijk naar haar kwispelen, niet los zouden mogen lopen, en ze zal de politie weleens bellen.

"prima", zeg ik, en loop verder, terwijl "fuck you very much" door mijn hoofd schalt.


expand_less

Meest gestemde postsexpand_less

Recente posts