Online geld verdienen met Euroclix.

Online geld verdienen met Euroclix.


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Sinds een jaar of 10 ben ik lid van Euroclix. Hier verdien je geld. Niet alleen met het lezen van reclame, maar ook als je online iets koopt, en dat kan snel oplopen. Elk jaar kijk ik in december welke zorgverzekering voor mij het beste is, en die sluit ik af via Euroclix. Daar krijg ik dan een groot aantal clix voor. Ook als ik iets bestel bij bol.com krijg ik daar clix voor, en zo zijn er veel meer webwinkels die meedoen.

Als ik iemand aanbreng, die ook clix wil verdienen, krijg ik 10% over die clix van deze persoon, elke maand. Als ik weer genoeg clix bij elkaar heb, laat ik ze uitbetalen. De ene keer is dat 50 euro, maar meestal 100 of 150 euro. Toch een lekker bedragje waar ik weinig voor hoef te doen.

Heb ik je interesse gewekt? Dan kun je je aanmelden, of meer info krijgen, via deze link.Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (2 reviews)
expand_more
Verberg reacties
10 jaar pfiew.. das inderdaad al een lange tijd :)
| 12:59 |
wauw ik ben er zelf ook al lid van maar bij mij gaat dat iet zo vlotjes
| 11:47 |

auto leasen
auto leasen
private lease goedkoop
private lease goedkoop
Muziek, Kunst & Cultuur
Aanbevolen Muziek
Aanbevolen Muziek
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen