Waarom jij een orgonite zou moeten hebben.

Waarom jij een orgonite zou moeten hebben.


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Een orgonite is een bijzonder ding. Je hebt ze in allerlei vormen en maten, en ze zijn gemaakt uit een combinatie van metalen, hars en halfedelstenen. Orgone betekent levensenergie. Toch is een orgonite geen new age-uitvinding, maar een wetenschappelijke uitvinding.

Wat doet zo'n orgonite nu precies? Het helpt bij het reinigen van electromagnetische straling (van tv, pc en telefoon), zet negatieve energie om in positieve, reinigt en harmoniseert de chi in en om ons heen.

In de buurt van een orgonite zul je je rustiger voelen, minder stress ervaren, en energieën van anderen op afstand kunnen houden. 2 van mijn kinderen waren bijvoorbeeld meteen hun hoofdpijn kwijt toen ze hun orgonite-hanger om kregen. Tegenwoordig zijn we veel bezig met onze telefoon en pc, en we onderschatten de effecten die de straling op ons heeft. We zijn moe en hebben vaak hoofdpijn, maar we leggen geen link met onze gadgets.

Zelf voel ik me een stuk rustiger met mijn orgonite-hanger, en ik slaap veel rustiger en dieper. Ik heb minder hoofdpijn, ben minder moe, en word minder snel boos. Het lijkt wel een wonder!

Daarom zeg ik: Iedereen zou een orgonite moeten hebben!Beoordeel

Reviews en Reacties:

4.8 / 5 (8 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Ik heb een sleutelhanger van orgonite
| 12:43 |
Merk je er iets van?
| 12:53 |
Ik kende het nog niet ... toch eens wat info zoeken
| 07:04 |
Mooie betekenis, jammer dat ze zo lelijk zijn :-(.
| 06:10 |
Nooit eerder van gehoord, volgens mij hier ook niet te koop.
| 16:29 |
Zou een webwinkel ze niet versturen naar Curaçao?
| 21:33 |
Bij etsy.com verzenden ze wereldwijd. :) net opgezocht. Maar dat doen ze vast bij de meeste webshops
| 21:41 |
Dank je wel!
| 01:11 |
Ik heb ook een orgonite bij mijn pc staan en ik heb twee hangers. Ik voel zelf geen verschil maar ik geloof er wel in. Er zijn zelfs hele grote Orgonites voor in de tuin om chemstails enz te neutraliseren. Wel interessant en ze zien er nog mooi uit ook.
| 15:59 |
Klinkt goed. Misschien een link plaatsen met waar te koop?
| 12:30 |
Het punt is dat er teveel verschillende zijn: pendels, hangers, piramides en ronde kegels, in allerlei kleuren, vormen en prijzen. Via google shopping kom je al een eind. Zelf heb ik deze: www.zengeschenken.nl/orgon-hanger-pegelvormig-meerkleurig.html?source=googlebase&gclid=CjwKCAjwmqHPBRBQEiwAOvbR85gqCFAvpbV-ZFSlVtw7Lg4p-8_BeBRkQciGeH71LdZ6CCsi881b1RoCuvIQAvD_BwE
| 12:58 |
Dank, ik ga snuffelen!
| 14:29 |
ken het niet maar ga nu googlen klinkt goed
| 11:40 |
Ja, blijkbaar.
Ga mij er zeker een aanschaffen. Bedankt
| 10:14 |

private lease goedkoop
private lease goedkoop
Fun & Entertainment
prEiffeltoren
prEiffeltoren
Fashion & Lifestyle
Onderzoeken
Food & Drinks
Mosselen sofrito
Mosselen sofrito
Gezondheid & Geest
Vegan haren wassen
Vegan haren wassen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen