Wiet-olie tegen kanker.

Wiet-olie tegen kanker.


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Een tijd geleden hoorde ik iets over de Rick Simpson kuur. Rick Simpson heeft uitgevonden dat kankercellen niet tegen wiet-olie kunnen, en beweert dat als mensen 90 dagen lang zoveel mogelijk wiet-olie innemen, ze genezen van hun kanker. Inmiddels zouden duizenden mensen op die manier genezen zijn.

Toen mijn eigen moeder borstkanker- kreeg adviseerde ik haar om wiet-olie te proberen, en dat wilde ze. Omdat het nog steeds illegaal is, valt het niet mee om eraan te komen. Via stichting Suver Nuver heb je de beste kans, en zij houden ook rekening met draagkracht. Je betaalt dus minder als je minder geld hebt. Zo willen ze iedereen de kans geven om de positieve effecten van wiet-olie te ervaren.

Voordat de chemo-kuren begonnen, begon mijn moeder met de olie. Ze vond de smaak vies, maar zette toch door. Ze begon met 3 keer een druppel per dag, en verhoogde de dosis langzaam. Dit is dus niet exact de Rick Simpson kuur, want die houdt in dat je 3 maanden knetter-stoned op bed ligt. De bedoeling van wiet-olie is niet dat je stoned wordt. Als dat gebeurt gebruik je teveel en moet je minderen.

De chemo-kuren gingen niet vlekkeloos bij mijn moeder. Ze bleek overgevoelig en nadat zij een aantal verschillende middelen had gekregen, die allemaal verkeerd vielen, besloten de artsen te stoppen met chemo. Ze kreeg alleen nog immuno-therapie. Ik was bang dat de kans op genezing nu verkeken was. Inmiddels was ze ook gestopt met de olie. Door de chemo smaakte de olie nog smeriger, en ze kon zich er niet meer toe zetten om het in te nemen.

Toen de dokters gingen bekijken hoe het met de tumor was, bleek het kreng bijna weg te zijn! Een tumor van 6 centimeter, bijna verdwenen in een paar maanden tijd. We zullen nooit weten of het is gekomen door het beetje chemo wat ze kreeg voor dat misging, of misschien was het de immuno-therapie. Ergens in mijn hart weet ik zeker dat de olie er veel mee te maken heeft gehad.

Het kan sowieso nooit kwaad om wiet-olie te proberen als je kanker hebt. Een geval van "baat het niet dan schaadt het niet". Ik weet wel dat ik zelf geen moment zal aarzelen als ik ooit kanker zou krijgen.


Hier vind je alles over de Rick Simpson-kuur en wiet-olie.Beoordeel

Reviews en Reacties:

4.3 / 5 (7 reviews)
expand_more
Verberg reacties
wiet olie is het beste tegen zo'n ziekte
| 03:01 |
Mooi verhaal. In wietolie/cannabisolie is juist de stof eruit gehaald waar je stoned van word. Tenminste als je de goeie versies hebt. Kom jij uit Belgie toevallig. Daar kun je er inderdaad moeilijk aan komen maar in Nederland is het gewoon in de winkel te koop gelukkig. Bij Holland en Barrett en bij het Kruidvat bijvoorbeeld. Online ook trouwens. Ikk heb er ook al veel over gelezen dat het goed werkt tegen kanker maar ook tegen parkinson en epilepsie enz. Tegen heel veel ziektes eigenlijk. Gelukkig heeft het bij je moeder geholpen en hopelijk is ze nog steeds gezond :)
| 10:13 |
Ik kom uit Nederland, maar het punt is dat je bij kanker juist de goede verhouding cbd/thc moet hebben. Juist de stof waar je stoned van wordt. Alleen cbd werkt niet tegen kanker.
| 21:24 |
Oke ik had juist begrepen dat je pas de juiste versie had als je er niet stoned van werd maar ik heb me daar verder ook niet in verdiept.
| 21:28 |
Bij andere aandoeningen kan alleen cbd helpen, maar de olie of pasta met thc werkt altijd beter. Als je stoned wordt neem je teveel, en moet je de dosis verlagen, want dat is normaal gesproken idd niet de bedoeling.
| 08:05 |
Oke weer wat geleerd :)
| 10:51 |
Bedankt voor het delen! Er moet nog meer onderzoek naar wietolie gedaan worden, maar de eerste resultaten zijn hoopgevend en de olie kan voor veel doeleinden ingezet worden. Zeker de moeite waard om te proberen. Eigenlijk zouden we het zelfs preventief moeten gebruiken!
| 07:50 |
Of het nou door de olie komt of niet, maar sta altijd open voor nieuwe dingen!
Chemo is ook niet alles denk ik.
| 01:29 |
Chemo maakt meteen alles kapot helaas.
| 08:18 |
Toevallig vandaag op Nu.nl een bericht hierover. Van een paar kanten bekeken, ik weet het niet hoop dat de toekomst meer duidelijkheid geeft.
www.nu.nl/nucheckt/4838309/nucheckt-kan-cannabisolie-kanker-genezen.html
| 12:31 |
Het enge is dat als je gaat googlen, er ineens heel veel alternatieve geneesmiddelen zijn tegen kanker. Als patiënt zie je door de bomen het bos niet meer. Ook abrikozenpitten en waterstofperoxide zouden wonderen doen, maar zijn gevaarlijk bij verkeerd gebruik.
| 12:34 |
Bij mij is het 4 jaar geleden geconstateerd, toen was wiet olie nog niet zo in opkomst.
Ik weet niet of ik er voor zou durven kiezen, inderdaad chemo en bestralingen maken veel kapot in je lichaam, (gelukkig geneest het ook in veel gevallen) nu nog heb ik in mindere mate last van de behandelingen.
Misschien dat ik bij een regressie er wel voor wietolie zou kiezen, omdat ik voor mijzelf al een beslissing genomen heb over een mogelijke terugkeer en wat dan te doen.
| 22:13 |
Echt lzuke blog
| 18:50 |
Dank je :)
| 19:02 |
leuke blog, maar ik denk dat chemo wel `n hele resolute manier is, Dat schijnt alles te doden ook de goede. Ik denk dat de wiet -olie manier toch veel beter is . En inderdaad baat het niet dan kan het ook niet meer gaan schaden, want daarom ben je er ook mee begonnen. Want het is al heel vervelend[ zacht uit gedrukt ]
| 12:13 |
Ik denk dat ik zelfs zo ver zou gaan dat ik chemo zou weigeren, en de Rick Simpson-kuur 90 dagen zou proberen. Intussen zou het dan wel prettig zijn als de dokters zouden controleren wat er met de tumor gebeurt. Op het moment dat die groeit ondanks de olie kan ik altijd nog voor chemo gaan.
| 12:31 |
Ik denk Karin ,dat dit `n hele goede beslissing zou zijn, Mijn vader kreeg longkanker ,leverkanker ,toen begonnen zijn benen zwart te worden en hij besloot maar met eten en vooral drinken te stoppen, Haalt toch niks meer uit zei hij. Hij was 2 dagen bij bewustzijn , daarna 3 dagen bewusteloos en stierf. Ik denk dat ik hetzelfde zou doen. Ik ben vroeger een keer overvallen en lag toen 3 dagen bewusteloos , voordat ze me vonden. Een dag langer was fataal geweest zeiden ze toen in het ziekenhuis. Waar ik toen 2 maanden heb gelegen, 8 operaties aan mijn linkeronderarm. En daarna `n hersen operaties , vanwege ze `n grote tumor ontdekten en er met succes uithaalden. Daarna 5 maanden in `n revalidatie centrum geweest. Je moet natuurlijk ook geluk hebben, Maar ik zou nooit voor chemo gaan.
| 09:33 |
Chemo maakt meer kapot dan dat het goed doet, en daarna de bestralingen nog. Zo te lezen heb jij ook genoeg meegemaakt.
| 09:47 |
Ik heb `n resto/bar gehad en ik heb verschillende mensen meegemaakt die Ganjar rookten vanwege dit de beste manier was om de pijn te kunnen onderdrukken . Ik denk dat medicale Ganjar zou moeten mogen. veel beter dan de medicijnen die ze nu gebruiken, maar ja daar wordt veel meer aan verdiend en daar ligt het probleem. Hetzelfde als toen met de drooglegging in de USA inde 20ger jaren vorige eeuw.
| 10:27 |
Toevallig vandaag op Nu.nl een bericht hierover. Van een paar kanten bekeken, ik weet het niet hoop dat de toekomst meer duidelijkheid geeft.
www.nu.nl/nucheckt/4838309/nucheckt-kan-cannabisolie-kanker-genezen.html
| 12:32 |

private lease goedkoop
private lease goedkoop
Fun & Entertainment
prEiffeltoren
prEiffeltoren
Fashion & Lifestyle
Onderzoeken
Food & Drinks
Mosselen sofrito
Mosselen sofrito
Gezondheid & Geest
Vegan haren wassen
Vegan haren wassen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen