De19e keer EMDR alweer


potjandorie wat een gekke middag zeg.

Zou ik nog 2 belangrijke situaties EMDRren...ging ik relaxed erheen en dacht gek hoor, heb nergens last van...

hopelijk komt er toch wel iets omhoog. We kletsen even over betreffende situatie en ja..k word voelbaar toch geraakt en dus starten maar. Natuurlijk is het zo dat de man vrij komt na 23 jaar ongeveer de TBS... hij zal wel wijzer zijn om hier te komen... dan op slag weer terug ..zou knap dom zijn..vrijheid is veel waard of hij moet mij heel erg missen, lol.

Misschien vind het onderbewuste deel dit nog heel vervelend

https://yoo.rs/karin.van.der.straaten/blog/6e-keer-creatief-therapie-1541519145.html?Ysid=33508

Nog maar net begonnen vliegen ineens de meest vervelende gedachtes door mij heen en dat is  nog niet eens zo erg..

Mijn lijf begint te stuiteren- de spieren trekken heftig samen..of je elastiek strak aantrekt en dat vooral weer via de linkerkant..pijn-verdriet-onmacht..meer dan ik had verwacht...zoals in het begin van alle sessies!

Blijkbaar wil onderliggende pijn er toch nog verder naar buiten en gaat de muur openknallen, verwarrend hoor.

Ik zou toch gaan afsluiten en mij op de operatie handen richten en dan de lente in dartelen. Nu denk ik daar toch wel even anders over. Mijn spieren kregen zo´n enorme opdonder, dat ik nu al stevige spierpijn voel opkomen.

Het was  na een tijdje zelfs zo erg alsof ik opnieuw beestachtig  .... werd

Het zet te denken en L. Vertelde mij dat ze nog tot Februari daar werkzaam zal blijven.. daarna gaat ze elders werken..

de nieuwe lente is een mooie tijd voor velen om fris en fruitig van richting te veranderen.

als ik ook denk..toch maar even doorgaan is het dus mogelijk en ja dan is een jaar helemaal rond.

Mocht er onverwachts visite hier komen, ben ik direct in goede handen hihi.

Dus voelbaar werd vandaag dat mijn plannen gaan veranderen en ik die kans  cadeau ga krijgen om goed af te ronden 

Het zij zo, fijn dat  er zo adequaat gereageerd werd op dat wat zich liet zien.

Zeker weten dat ik geestelijk heel erg sterk werd in de afgelopen 25 jaar, desondanks is er toendertijd veel fysiek opgeslagen en dan denk ik..let it be en go for it  en nog altijd heb ik volledig vertrouwen

even een kanttekening van de dag hierna

Net kwam ik bij de huisarts voor mijn vit B12 spuit en t leek wel gillend de kamer uit, jeetje elke aanraking was extreem pijnlijk ..zo erg dat ze even een andere naald pakte en opnieuw begon. Deze assistente heeft normaal nog nooit mij  een spuit gegeven die ik voelde, spierpijn  oef..t hielp niet en ik ben verre van kleinzerig

https://www.vn.nl/waarom-praten-slechts-deels-helpt-bij-traumas/?fbclid=IwAR2bbBo8lbNnh90nn67LW73RtXk_-IooWOPY2M6nd0Ic7gIcgO7-XWE7GMM