×

Yoors


Inloggen
×

Yoors
#

0 volgers
notifications_noneadd
Energetisch verbonden zijn

Energetisch verbonden zijn


Vele morgens word ik op facebook opgewacht met de woorden in chat: wat een nacht..wat een gepieker..komt er geen einde aan die ellende en vanmorgen dacht ik ineens aan dit heerlijke zwingnummer van Eva de Roovere, die ik ooit van een aanbidder kreeg>>>>

Slaap zacht lekker ding..los van die natte toestanden natuurlijk..maar ach..wat ondeugd mag er zijn toch!

Nu hoop ik voor dit meiske dat de wereld ook voor haar wat blijer mag gaan worden..of tenminste zo beleefd

Eerlijkheidshalve moet ik erbij zeggen dat ook ik de halve nacht weer eens wakker lag, doordat ik haar energie kan voelen en dat is niet altijd even leuk..dus..t heerlijke stuk muziek is ook voor mijzelf handig.

Er zijn een paar mensen/vrienden waar ik dit bij heb,

k noem ze mijn zorgen kinderen..als er iets met ze is richten zij hun denken onbewust mijn kant op als Ka hellepppp.. en toch zullen zij hier zelf doorheen mogen leren gaan. Ooit heb ikzelf die tijd van bv niet slapen en piekeren als een repeterende wekker ook gehad.

Jullie waarschijnlijk ook wel he

Zelf na mijn jaren vol pijn door het verstopte hart moest ook ik weer leren slapen zonder zorgen en begon met melatomatine pilletjes en een eierdopje wijn, heerlijk..t werkte..tot er weer wat nieuws kwam en andere pijn door t kromtrekken van de ribbekast en ik besloot..geen rode wijn, maar wiet olie..ja hoor 1 enkele drup en Ka sliep weer als een zonnetje.. behalve de nachten dat ik logees hier heb..na stilte drukke gesprekken en plezierige uurtjes..werkt niet goed samen met de ziekte van Méniere hahah en dus lekker liggen dromeren en de meest mooie dingen verzinnen

Dus accepteren dat k ook wel eens wakker lig. Heerlijk zonder al dat gepieker en denk, ach arm kind..je mag nog heel wat leren en ooit komt t inzicht dat de pijn van nu de redding van ooit zal zijn, rust en vrede in optimaforma zal opleveren. Niets is ooit voor niets en de wijsheid komt wel met de jaren. t Leven is niet altijd even leuk en juist dat maakt t zo mooi uiteindelijk. We zijn hier niet om vliegen te vangen, maar om meer bewust te mogen worden door veel. Mijn leven bracht heel erg veel zelfs en dankbaar nu dat die rust en vrede die ik toen zo nodig had, er uiteindelijk van gekomen is

Wat een rijkdom als inzichten deuren open houd naar meer en dus..al slapen we niet altijd even goed..weet dat t nooit voor niets is. Laten we beginnen met zonnen aan steken voor wie t nog niet zo ervaren kunnen en de liefde zaaien in elk hart wat zich voor je open wil stellen

Doen jullie mee en ...hoe ervaren jullie dit soort dingen?

Kennen jullie die verbondenheid met anderen, los van telepatisch contact? Zelf heb ik al vele bijzondere contacten zo mogen beleven en mystieke ervaringen.
Katrien
Prachtig nummer, fantastig toch!
30-11-2017 22:31
30-11-2017 22:31 • 1 reactie • Reageer
Karin van der Straaten
echt fantastisch ja!
30-11-2017 23:33
30-11-2017 23:33 • Reageer
marijke
mijn dochter en ik zeggen vaak tegelijk hetzelfde. Is dat ook zoiets wat jij bedoeld?? Of ik denk iets en Fred doet het even later cq of zegt het.
01-07-2017 00:01
01-07-2017 00:01 • 1 reactie • Reageer
Karin van der Straaten
dat heet telepathie ja en is ook fijn he. Energetisch contact>>> k Herinner me bv dat ik naar de pc werd getrokken in het begin van een nieuw contact en voelde er komt Nu een mail binnen..k ga zitten en ja.huppah..daar issie al... rakend de inhoud. zoiets heb je emt telepathie ook wel ja. Na dit een paar keer met dat contact te hebben mee gemaakt zit ik op de bank en voel alsof er iemand over mijn hand heen aait/strijkt... ik denk aan die persoon en aai over de mijne en denk aan de zijne.. en ja hoor..weer voel ik dit zich herhalen en op vele fronten gaat dit zo maar door. Dan blijven de mails komen natuurlijk. je begint te schrijven.. lees ik ineens een heel verhaal..hij zag mij leven voorbij komen..klopt het dat je dit en dit mee maakte? k zag jou in hele vreselijke nare situaties..zus en zo...en ja hoor..hoe kan die dit zien voelen weten en zo meer en meer en mij overkomt het mijn zijn leven. Alls wat ik niet kon weten komt in beeld...zulk soort dingen Marijke, wel mooi he
01-07-2017 09:09
01-07-2017 09:09 • 1 reactie • Reageer
LivingThaGoodLife
Herkenbaar, mijn vriend en ik hebben dat ook. soms ga ik naar de winkel kom ik terug met iets waarvan ik dacht zal dat meenemen voor hem. Blijkt hij me dat mentaal even gezegd te hebben mee te nemen :) Maar dat is slechts een simpel voorbeeld. Zo vaak dat een van ons iets denkt en 1 sec later de ander het zegt of zingt (terwijl er niks anders daarover gaat in de ruimte) Kan heel fijn zijn, maar ook soms heel zwaar qua emoties overnemen..
30-06-2017 16:30
30-06-2017 16:30 • 1 reactie • Reageer
Karin van der Straaten
klopt helemaal ja en soms meot je je daar echt voor afsluitenook he
30-06-2017 16:41
30-06-2017 16:41 • 1 reactie • Reageer