Komt er ooit nog een einde aan?

Komt er ooit nog een einde aan?


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Het ene volgt het andere op onderhand ( of was dat altijd al het geval? )

Doordat ik zulke enorme heftige processen nu meemaak om vrij te raken van pijn, vooral omdat de spieren en zenuwuiteinden op vluchten en vechten staan door ooit, ben ik dus in de traumatherapie gegaan en heb 2 x per week een enorme opduvel op mijn spieren door alles wat ik opnieuw beleef/ervaar. Op zich waardevol omdat er veel verborgen blijkt te zitten en dat steeds alle energie opvreet en dus weg mag om op te kunnen knappen.

Eerst kreeg ik al behoorlijke krampen in de benen - voeten en vanuit de nek beklemde zenuwen en dus ook pijn in de armen, momenteel werd het weer meer neuropathie dan k maar voor mogelijk kan houden. Mijn huid staat in de fik, prikkende..jeuk sensaties, heftige krampen/scheuten en echt puur in de fik gevoel.. mijn armen zijn behoorlijk, maar de rest van het lichaam dus ook..wat een ellende zeg.echt van mijn kruintje tot mijn tenen  die felle brandende pijnsensatie..   slapen was al een crime door de linkerarm die dus een beklemming heeft... maar alla, niet zeuren Ka..vrijdagmorgen met de dokter eens  goed kijken waar k baat bij kan hebben.

Met het oog op mijn hart zijn de meeste soorten pillen foute boel...meldde hij al en eisgel doet amper wat,,leuk is echt anders..iemand hier ook mee bekend? 

signup

Word lid en beloon de maker en jezelf!Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (9 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Dat brandende gevoel herken ik en dievreselijke pijn en krampen ook :( Heel veel sterkte ik hoop dat er zsm een oplossing gevonden wordt.
| 10:28 |
ah wat akelig ook voor jou....  ook dus mijn hele lijf..steeds meer plekken die geraakt worden verdorie.. dank je
| 10:55 |
Heb je ook plekken waar je niets voelt? Die had ik eerst maar dat wordt minder. Gisteren had ik voor het eerst sinds lang vreselijke krampaanvallen. In voeten, benen, zijkant knieën en handen.. Ik ben in bed gaan liggen letterlijk op het stuk zeep en het hielp.
| 11:44 |
per dag   komt er meer  onder de hamer ja... t lijkt wel niets meer over te slaan en die kampen was t mee begonnen ja..t is  gekkewerk eh..sterkte
| 13:19 |
Gelukkig geen ervaring mee! Ik wens je enorm veel sterkte!!
| 09:21 |
zeg dat wel..gelukkig maar 
t is niet te filmen dit zeg.. hopelijk geven de hersenen snel andere signalen af, dank je
| 10:56 |
Klinkt bekent wat je beschrijft (hier door crps of te wel dystrofie) tegen de krampen kun je magnesium slikken dat helpt soms. En ik slik vitamine c 1000 voor een voorspoediger herstel. Verder helpt bij mij niets op de pijnpoli ben ik uitbehandeld elke dag balanceren wat kan en wat niet en als ik over mijn grenzen ga wat zijn dan de gevolgen , want ik ga niet achter de geraniums zitten! Wiet olie hoor je verschillende ervaringsverhalen over bij de een helpt het wel en de andere niet, ik heb het nog niet geprobeerd! Heel heel veel sterkte!
| 07:18 |
Magnesium slik ik al dagelijks behoorlijk veel vanwege de darmen..  gelukkig dus dat dit al er is..  ja wietolie   is al iets..k ga nu op zoek naar de créme ervan
| 10:57 |
Helaas, ik kan je niet helpen. Ik wilde dat ik kon.
| 23:08 |
je nam de moeite-is ook w at waard..dank
| 23:10 |
❤️
| 23:28 |
oei !!! snel beterschap
| 22:53 |
t Is de vraag of dit wel over kan gaan he.. maar   hoop doet leven natuurlijk..dank je
k dacht ineens aan cannabis créme..wie weet kan dat wat zijn
| 23:07 |
Heb je al eens cannabis gebruikt?.De CBS lijkt niet te werken maar misschien bij jou wel? Tegen dat brandende gevoel van de huid helpt bij mij vaak vuur wel... als de hitte van houtvuur er op brandt.. die pijn in mijn gezicht vind ik het ergst.
| 10:31 |
arme jij...  als je per ongeluk aan de huid komt..is t hek flink van de dam en   vliegt eht   van t ene naar t andere..ook jij heel veel sterkte
| 10:58 |
Heb jij al eens warmte gebruikt als bestrijden of kou? 
| 11:41 |
niet bewust nee- t is pas van de laatste periode in opkomst..morgen huisarts..maar de fysio zegt..doorgaan met traumatherapie..t moet blijkbaar eruit..hersenen krijgen momenteel ff de verkeerde signalen en dus..Nu  ga k snel weer op weg..jakkie bah.maar alla t zij zo..   pillen kan dus voor mij niet-  blijft misschien over .. creme v wiet
| 13:21 |
Je zou het kunnen proberen. De sos creme vd Action helpt bij van alles en nog wat maar ik heb al een allergie er tegen ontwikkeld. Ik hoop dat er zsm wat gevonden wordt dat helpt of het gewoon ophoudt (nog beter). Komt dit bij anderen die behandeld worden ook voor?
| 17:20 |
Nee gelukkig niet... zou geen mens ermee aan de slag gaan.. ik heb nu eenmaal een hele zware weg belopen en werkelijk altijd vanuit mijn kracht gegaan...  jammer eh.. morgen weet k meer
| 00:26 |
Heel veel sterkte!
| 04:57 |
dank je, fijn deze lieve aandacht 
| 10:48 |
Heel veel sterkte!
| 18:09 |
Dank je, blijven lachen..maar soms.. tja
| 22:17 |
pfff.. heel veel sterkte ermee!
| 16:43 |
dank je Marjolein.op hoop van zegen he
| 22:17 |
Bij 1 van mijn kids brent  CBD olie 20% verlichting. Lijkt niet veel maar ik hoef jou dus niet uit te leggen , dat ´t scherpe randje minder, ´t net wat leefbaarder maakt.

Succes iig.  🌻
| 14:51 |
Mooi om te horen..doe je dat door massageolie heen?
| 16:50 |
Nee, het zijn capsules om in te nemen.
| 17:07 |
Ik zou willen dat ik het antwoord had, maar ik weet dat tegen zenuwpijn niet of nauwelijks iets te doen is.... Het is inderdaad killing en je wordt er gek van! Een knuffel haalt het ook niet weg, maar toch krijg je er nu één van me xxx
| 14:28 |
ah lieff..dank je,,   k had net al als jij en dus kan dit er nog wel bij he..ja echt killing pf
had nog n stille hoop- en cbd olie ja..is n goede..maar k ben sinds wat maanden duizelig en du nu ff niet
| 21:59 |

private lease goedkoop
private lease goedkoop
Fun & Entertainment
prEiffeltoren
prEiffeltoren
Fashion & Lifestyle
Onderzoeken
Food & Drinks
Mosselen sofrito
Mosselen sofrito
Gezondheid & Geest
Vegan haren wassen
Vegan haren wassen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen