Nucleair hart onderzoek en ziekte van Méniere

Nucleair hart onderzoek en ziekte van Méniere


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Net eens even zitten kijken naar dit filmpje zoals ik in 2000 een onderzoek kreeg en t nooit, maar dan ook nooit meer wilde meemaken..nu ja...willen en moeten he...morgen dus weer en donderdag. Daar ben je 4 uurtjes mee onder de pannen al met al. In 2015 kreeg ik vijf keer een lange dottersessie welke niet lukten omdat mijn anderen steeds weer sloten en de zesde keer kreeg ik een paar omleidingen..echt tussentijds opgeknapt? nee nog steeds niet en de laatstte tijd komen dezelfde klachten weer terug en dus vandaar morgen dit. Had ik m'n mond maar gehouden haha pf

Wel bijzonder dat dit zomaar kan.

Zal blij zijn als 2 mei de uitslag er is.

Want met Méniere en dan op de plank liggen waar die platen voor je ogen voorbijscheren is een regelrechte ramp..zie er erg tegen op.. alla loslaten maar weer.

Nog iemand er ervaring mee?

uitslag : alles weer oke, joepieBeoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (5 reviews)
expand_more
Verberg reacties
ik heb meniere en tinnitus,zomaar gratis gekregen...de mindere dagen,wie kent ze niet haha...doe ik ook dan helemaal niets,dan ben ik 'bezopen'zonder te drinken.
| 02:58 |
Hoe en wanneer begon het bij jou, wat sneu voor je zeg..was weer iets overwinnen he.
Zelf kreeg ik het 6 aug. 1979 bij de geboorte van mijn jongste en waren de eerste 7 jaar t ergste.
dag en nacht die afzuigers om je hoofd en stofzuigers op je schouders
t rollen van de branding van onze zee etc. treinen die maar blijven rijden..tja.
en gratis kermis zeg ik wele ens hahaah, sterkte
| 11:28 |
wanneer het gebon...ik weet het echt niet meer..heb het al zolang..alleen het verergerde na jarenlang hartmedicatie te slikken.
Ben hardhorend ook,alhoewel,harde geluiden verafschuw ik..drukke menigten..no way..dan word het een brei in het hoofd en je word er bekaf van.
Rechts is harder aanwezig....ik loop al jaren verbaast om me heen te kijken..hoe ouder ik word...des te sexier ik word.. denk ik...'ze'beginnen steeds harder naar me te fluiten'! ;)
| 14:54 |
Hardhorendheid, tja komt ook door de ménière he..dan ga je over je eigen grenzen heen en stress..dat werkt niet goed daarvoor. ja t is ook doodvermoeiend en bij muziekgroepen die k toch graag bezoek zo nu en dan..Rowen Heze bv..sta ik tegen t podium aan en de massa achter mij-anders lukt het echt niet nee. lastig.. mazzel je weer met die laatste egdachte haahah..zoals ik rondje kermis gratis draai.. sterkte
| 17:25 |
Gelukkig dat alles oke is!
| 09:13 |
Dankbaar ja.. en zo komt de taxi weer voor t ziekenhuis..foto van de rug
mogelijk bechterew haahahh druk mee hoor..dank je
| 09:34 |
Nou succes dan maar weer vandaag!
| 09:50 |
dank dank Peterrrrrr..jij ook n heerlijke dag he
| 11:42 |
Dat, in geen grapjes wat ze door je aderen jagen. Ik kreeg er mijn eerste paniekaanval ever van. Je hart wordt bewust op standje heel hard werken gezet en de mijne trok het niet. Deze wat een hel.....
| 11:58 |
mijne dus ook niet...heftig he...tijdens de hartoperaties was t vaak ook zo en dan lig je wakker en vastgebonden en mag je niet verroeren ..haha t was wat...hopelijk loopt t los, anders met wat maanden weer dit pf..toch nu mn kleindochtertje heir logeert...merk ik geen fijne dingen op- ben met niets al stuk...k wilde nog zo heerlijk een fijne vent en flink oud worden..kan k wel op mn buik schrijven gevoeleens
| 12:37 |
Ik was helemaal onder narcose. Heb er niks van gemerkt. Onderschat je ziekten niet meiske !! Waarom zou je niet met een leukerd oud kunnen worden? Ik zie geen beperkingen hier in. Je bent toch geen lichaam, maar Karin !!
| 13:23 |
klopt helemaal, alleenga je niet open staan voor je weet of je t overleven zult toch..komt wel goed en nee... omleidingen waren onder narcose ,de rest niet...ben erg moe- niet te filmen
| 13:48 |
Niemand overleeft dit leven Karin. Dus ga ervoor en zet je beperkingen in je hoofd bij het grof vuil ;-)
| 14:04 |
gloeiende gloeiende, wat een wijze raad..k ben superleuk van binnen en wie t kan zien is de mijne ahah ofzo..maar ik leef door na dit leven hoor
| 15:19 |
Eerst dit leven maar weer eens op poten zetten en daarna zie je wel weer verder..... ;-)
| 16:19 |
Lees dat je het al achter de rug hebt. Fijn dat het goed is gegaan!
| 08:47 |
ha lief, dank je.. t was verre van fijn...blij toe ja
| 08:59 |
9 minuutjes in oplopende actie, steeds meer radioactieve stof ingespoten.. benauwd en opgefokt gevoel..eigenlijk zoals ik een jaar rond had gelopen voor alle operaties, t was dus te overzien en na t lunchen de scan in.. d'zus er strak naast om elke beweging door te geven 12 minuten .. meniere vierde hoogtij en ineens de laatste minuut gaat dat ding wel ineens strak boven mn hoofd en zit ik er dus in en rondjesdraaien..
de wereld ging op z'n kop, gratis kermis in optimaforma.
t duurde later tien minuten voor de draaimolens stopten.
2 mei de uitslag en t wonder waar k stiekem om had gebeden... niet donderdag weer..voltrok, zoals k zo vaak mooie wondertjes mee mag maken..zegt ze de zus..kga toch ff een arts roepen of die t wil nakijken zodat je donderdag niet meer hoeft en gelukt..joepie..morgen alleen nog ff terug voor een mdl arts en vergeten die handel.
| 16:50 |
Heb er geen ervaring mee. Succes
| 17:35 |
ha Dank je, lief
| 17:38 |

private lease goedkoop
private lease goedkoop
Fun & Entertainment
prEiffeltoren
prEiffeltoren
Fashion & Lifestyle
Onderzoeken
Food & Drinks
Mosselen sofrito
Mosselen sofrito
Gezondheid & Geest
Vegan haren wassen
Vegan haren wassen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen