Oprah en Tolle: De nieuwe aarde.

Oprah en Tolle: De nieuwe aarde.


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling
dit gaat door tot en met deel 20

te vinden op youtube

bij interesse plaats ik ze nog hierBeoordeel

Reviews en Reacties:

4.5 / 5 (2 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Had ik gezien idd
| 10:35 |
fijn..dank je
| 10:54 |
Ik heb ze gevonden op YouTube. Ik was al bekend met Eckhard Tolle en het doet me deugd (is dat de juiste uitdrukking?) dat Tolle over 'bewustzijn' praat waar Oprah het over 'God' heeft. Die andere benoeming maakt een dag en een nacht verschil, en haalt de negatieve religieuze connotatie die het woord 'God' uitstraalt weg.
| 10:33 |
ja de juiste uitdrukking...mij ook ja
De laatste jaren met die omslag flink geworstelt , dank je
| 10:54 |

private lease goedkoop
private lease goedkoop
Fun & Entertainment
prEiffeltoren
prEiffeltoren
Fashion & Lifestyle
Onderzoeken
Food & Drinks
Mosselen sofrito
Mosselen sofrito
Gezondheid & Geest
Vegan haren wassen
Vegan haren wassen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen