Oprah en Tolle: De nieuwe aarde.

Oprah en Tolle: De nieuwe aarde.


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling
dit gaat door tot en met deel 20

te vinden op youtube

bij interesse plaats ik ze nog hierBeoordeel

Reviews en Reacties:

4.5 / 5 (2 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Had ik gezien idd
| 10:35 |
fijn..dank je
| 10:54 |
Ik heb ze gevonden op YouTube. Ik was al bekend met Eckhard Tolle en het doet me deugd (is dat de juiste uitdrukking?) dat Tolle over 'bewustzijn' praat waar Oprah het over 'God' heeft. Die andere benoeming maakt een dag en een nacht verschil, en haalt de negatieve religieuze connotatie die het woord 'God' uitstraalt weg.
| 10:33 |
ja de juiste uitdrukking...mij ook ja
De laatste jaren met die omslag flink geworstelt , dank je
| 10:54 |

auto leasen
auto leasen
private lease goedkoop
private lease goedkoop
Muziek, Kunst & Cultuur
Aanbevolen Muziek
Aanbevolen Muziek
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen