Orgaan donatie, ja?  of nee!!

Orgaan donatie, ja? of nee!!


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Steeds meer mensen zeggen 

‘nee’ 

tegen orgaandonatie

en jij?

http://www.hartvannederland.nl/nieuws/2017/vaker-bezwaar-tegen-orgaandonatie/

Zelf heb ik net als Ger mijn ja naar "nee"omgezet

alles is een keuze toch!

onze keus

mijne keus!!!Beoordeel

Reviews en Reacties:

4.8 / 5 (8 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Ik vind dat ieder voor zichzelf moet kunnen bepalen of ze wel of geen donor willen zijn en ik vind dat ook volledig losstaan van of men wel of geen organen wil ontvangen. Sterker nog, ik vind het volstrekt onethisch om mensen die geen donor zijn uit te sluiten van orgaantransplantatie om die reden want dan krijg je een 'voor wat hoort wat principe' in de gezondheidszorg en dat is wel het laatste wat je daar wil hebben. Iedereen heeft RECHT op gezondheidszorg ONGEACHT zijn of haar persoonlijke overtuiging. Geen voorwaarden, geen ja-maar, geen addertjes onde het gras.
| 11:05 |
mooi zo-open minded ja...dank je
| 17:13 |
Ik kan het filmpje niet bekijken nu, doe ik op een later moment
| 13:05 |
Ha fijn... jezelf goed op de hoogte houden is best belangrijk als je levenskeuzes maakt ja
| 16:10 |
Absoluut een JA !!! Iedereen maakt zijn eigen keuze. Ik hoop alleen dat de NEE - mensen een briefje bij zich dragen waarin ze aangeven dat ze geen organen willen doneren en ook GEEN organen willen ONTVANGEN.
| 14:33 |
Dat staat wel aangegeven in hun medische geschiedenis ..
fijn als je weet wat je wilt, top
| 14:58 |
Zeker fijn dat er een keuze is.
Ik heb al menig discussie hierover gevoerd en ik kom tot de conclusie dat we elkaars keuze mogen respecteren en niet veroordelen.
| 17:06 |
Doe je goed aan ja .. zoals ieder van ons ook bepaalde periodes in t leven amakt en zelfs dan van keus kan en mag veranderen, top
| 17:14 |
ik ben donor ja.
| 16:03 |
en ik Was het , fijn de vrije keuzes die we mogen maken... alleen weet niet iedereen dat het rijk de keus nu voor elk ander zelf maakte
| 16:22 |
denk je niet het is duidelijk in de media geweest toch!!
| 16:27 |
Was het ook, maar hoor nog vaak van velen dat t hen Niet bekend was nl
| 16:43 |
oh ok :-)
| 17:11 |
Ik ben bloeddonor en zit over mijn organen nog in dubio. Het is goed dat mensen door kunnen leven met de organen van een ander, maar het moet niet verplicht worden.
| 12:38 |
dat laatste in ogenschouw genomen en toen eens er over gaan lezen en in gaan verdiepen en besloten mijn 1 e keus van ja om te zetten naar Nee.. dus ook de kans op en nieuw hart voor mijzelf als deze helemaal stopt uitgesloten. Als ik overga wil ik ook over zijn en niet via een ander nog langer moeten blijven . de ziel blijft mee reizen met je orgaan nl
| 14:30 |
Mijn redenering tegen verplichting is dat het mijn lichaam is. Bijna niks in deze wereld is echt van jezelf naast je lichaam. Het zou van de zotten zijn dat mijn lichaam min of meer eigendom van de staat zou zijn doordat ik verplicht donor moet zijn.

Het geheel met ziel en lichaam volledig houden laat ik in het midden doordat ik niet per se in leven na de dood geloof. Komt de dood, dan komt het. Dan is het klaar. Ook ben ik er helemaal niet bang voor.
| 14:36 |
Dan heb je wijs besloten, goed overdacht en zeg ik chapeau
ikzelf had een bijna doodervaring en kan dit dus niet beamen, maar is mijn keus, ook goed..dank je
| 14:42 |
Dankjewel. Lijkt me wel heftig; een bijna doodervaring. Ik heb er nog geen gehad, door stom geluk zal ik maar zeggen. Ik heb enkele situaties gehad, waarin de meesten het slechter afgebracht zouden hebben.. Blijft wel een heftig iets. Heb er wel eens over gelezen, maar door persoonlijke redenen moet ik "eerst zien dan geloven"
| 14:47 |
hahaahah op hoop van zegen dan maar.. t was heel bijzonder en k wilde eigenlijk daar blijven toen.. had nog veel te doen hier en dus tja... voor jou dna veel waard om zelf te gaan ontdekken, maar of je die BDE ooit zal beleven.. k wens t je toe op een fijn e manier
| 14:50 |
ik heb mij laten registeren als donor, ik ben voor orgaandonatie en vind dat hier openlijk moet over gesproken worden
zodat ook de familie niet de druk op zich krijgt als een geliefde komt te sterven
| 12:22 |
Dan heb jij vooraf goed onderzocht hoe het werkelijk zit en je ebsluit egnomen, dat is dan oke ja
filmpje wel bekeken?
| 14:32 |
ik ben er voorstander van,
| 11:45 |
was ik oorspronkelijk ook ja, maar men mag je niet verplichten..we mogen eerst onszelf erin verdiepn wat t werkelijk inhoud, zie filmpje .top
| 14:32 |

private lease goedkoop
private lease goedkoop
Fun & Entertainment
prEiffeltoren
prEiffeltoren
Fashion & Lifestyle
Onderzoeken
Food & Drinks
Mosselen sofrito
Mosselen sofrito
Gezondheid & Geest
Vegan haren wassen
Vegan haren wassen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen