Pech door wietolie?

Pech door wietolie?


settings
 • Instellingen
 • Positie

  Automatische scrolling

Bijna 6 maanden gebruik ik nu elke nacht voor het slapen een druppel wietolie en slaap optimaal en zeker ook omdat ik geen pijn meer ervaar van de reuma.

Dus heel blij met dit resultaat natuurlijk en k overweeg om het ook overdag te gaan gebruiken.

Mijn flesje verving ik deze nacht waarover ik hier schrijf. Ook door hetzelfde bedrijf gemaakt. blij mee.

Tot ik afgelopen vrijdag op zaterdag nacht gruweluren meemaakte en een extreme evenwichtstoornis te pakken had en veel pijnscheuten door mijn hele lichaam. Kon dus mijn bol niet optillen, toch moest ik zo nu en dan omdraaien vanwege prikkende/stekende armen benen etc. amper te doen..doodsbang werd ik ervan.. je ligt er maar alleen en  ik had mijn mobiel vergeten mee te nemen. opstaan was niet mogelijk en dus bleef ik  vele vele uren in die toestand liggen en zakte geregeld ook ff echt weg

Na 10 uren was ik nog super duizelig, maar kon naar beneden .. zachtjes aan natuurlijk. Wat een pech

Kent/herkent één van jullie dit soms?

Aandachtspunten bij gebruik medicinale cannabis

 • Cannabis kan bij medicinaal gebruik bijwerkingen hebben. Die hoeven niet per se onprettig te zijn. Zo kan iemand die kanker heeft en cannabis gebruikt om de pijn te bestrijden, meer eetlust krijgen. Iemand met multiple sclerose die cannabis gebruikt tegen spiertrekkingen, kan wat opvrolijken.
 • Bijwerkingen die meestal optreden, zijn: een positieve uitwerking op de stemming, een gevoel van kalmte, rust, tevredenheid, ontspanning en vrolijkheid. Loomheid, honger, beter kleuren zien, beter horen en verlies van gevoel voor tijd en plaats.
 • Bijwerkingen die soms optreden, zijn: een negatieve uitwerking op de stemming, zoals angst, paniek en verwarring. Dit kan optreden bij een te hoge dosis. Rusteloosheid, slapeloosheid en waanvoorstellingen kunnen ook voorkomen.
 • Andere mogelijke bijwerkingen zijn: versnelde hartslag, duizeligheid, hoofdpijn, warm of koud gevoel in handen en voeten, rode branderige ogen, spierverslapping en droge mond. Deze bijwerkingen gaan meestal na enkele uren weer voorbij.
 • Het gebruik van cannabis kan het geheugen tijdelijk verslechteren.

  Allemaal verschijnselen waar ik feitelijk dus geen last van had
  of je moet ze ver-tienvoudigen?
  .
 Beoordeel

Reviews en Reacties:

4.9 / 5 (9 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Goed dat je CBD olie gebruikt tegen de pijn! Ik denk echter, met volle overtuiging, dat deze symptomen niet een gevolg zijn van het gebruik van (medicinale) Cannabis. Ik denk dat de oorzaak elders ligt. Dat je daar naar moet laten kijken... Die genoemde (negatieve) bijwerkingen, kun je eigenlijk van olie haast niet krijgen, of je moet 10 ml flesjes achterover gooien als zijnde een shotglaasje... Of er moet iets mis zijn in jouw endocannabinoidensysteem bijvoorbeeld waardoor een klein beetje voor jou al een beetje raar aankomt? Het gebruik van cannabis heeft geen negatieve invloed op je hersenen. Sterker nog als je vanaf dat je hersenen volgroeid zijn begint met cannabis, in welke vorm dan ook, dan repareert cbd olie, werkende op het endocannabinoidensysteem, kapotte cellen (waaronder kankercellen, hersencellen etc). Het werkt volgens mij zelfs mee om Alzheimer te voorkomen. Uiteraard wordt beweerd dat dit soort resultaten niet bewezen zijn, want dat wil de farmacie iedereen laten geloven, zodat je hun chemische zooi kiest.
Wellicht ben je gewoon gevoelig en was deze oogst ofzo sterker dan normaal (de olie die je koopt zou je evt. kunnen verdunnen met Olijfolie -of hennepzaadolie- als je wilt), wellicht dat dat ook al helpt en je er wellicht 2x zo lang mee doet bijv.
| 15:37 |
Je hebt gelijk-ben ik inmiddels ooka chter ja..Méniere aanval en dat na 30 jaar ..t kan er wel door getriggerd zijn natuurlijk. Nu neek ik stomweg een kwart druppeltje..en t werkt al.ja erg sterk deze.
Lief ej reactie joh..knuffel
| 16:16 |
oh precies ;) zeker dat dat zou kunnen, weet ik niet het fijne van zegmaar. Knuffel terug! xx
| 16:29 |
Dat klinkt wel eng inderdaad. Ik lees alleen maar positieve verhalen over cannabis olie normaal gesproken. Misschien zit er een productie fout in? Ik zou met de firma die het produceert even contact opnemen. Ik weet dat ze cannabisolie ook bij de Tuinen/Holland en Barrett winkels verkopen. Werkt het nu wel weer goed of durft u het nu niet meer te gebruiken?
| 09:44 |
Trek je er maar niets van aan en alles waar te voor staat is ook niet goed. in mijn egval dus net iets te veel, waardoor ik achteraf gebleken..een aanval kreeg van de ziekte van méniere.
k Gebruik nu een kwart druppel..even rustig aan met mijn evenwichtsorgaan..maar t is echt goed spul voor veel..dank je
| 12:00 |
Goed dat u weet wat het probleem was. Dat je maar zo weinig van die olie nodig hebt. Zo goed werkt het :)
Ik weet ook dat het goed werkt tegen epeleptische aanvallen en Parkinson. Ik heb er al veel over gelezen. Wel interessant...
| 13:38 |
en rijen andere ziektes ja, ook voor kanker zeggen ze .. echt goed ja
| 14:01 |
Ja klopt. Echt goed spul! :)
| 14:03 |
wel vervelend als je er zulke reactie van krijgt
| 20:57 |
Dit was niet normaal hoor Frieke..t was nieuwe olie en wellicht sterkere en achteraf mogelijk een méniere aanval, dank je
| 21:02 |
Geen ervaringen mee, mensen zijn m.i. te veel zelf aan het rommelen en is er contact met een arts die dit monitort?
| 19:39 |
Nee maar hij weet wel dat ik dit een half jaar geleden ben opgestart en steeds van t zelfde bedrijf
als pijnstiller werkt t erg goed
| 21:01 |
Tja...
| 21:29 |
en alleen voor het slapen die ene druppel
| 21:34 |
jeetje meis dat was schrikken!! En nu dan gaat het weer??
| 17:26 |
k was alleen zaterdag nog duizelig, dus weer even rustig aan gedaan..eng ja bah..dankkkkkk
| 20:56 |
als het nu dan maar weer rustig is. :-)
| 21:20 |
Gelukkig wel en houd mijzelf dat ook even..nu bv even een uurtje een heerlijk boek in een heet bad, wat een feest ..echt lusthof hier
| 21:23 |
Ik heb een paar x in een bad gezeten. Dan stapte ik erin....heerlijk je voelde alles ff zo wegvloeien van je kruin tot je tenen. Daarna had ik het ook wel gezien en hield het amper 5 min vol.
Gingen we in 1995 een ander huis kopen wilde Fred er een bad in naast de douche. Waarom zeg ik we zitten er nooit in. Goed voor de verkoop zei die. Maar mijn kleinkinderen hebben er lekker huis in gehouden. Wat dat betreft ben ik blij geweest met mijn bad.hihi
| 21:38 |
In de tijd dat de kinderen klein waren.. was mijn hoofd ook veel te druk om ff tot stilte te kunnen komen en had t idiote idee dat het nisken was en dus begon als k in bad ging met het lezen van een goed boek...leerzaam boek toendertijd.. oef nog altijd besef ik nu..alleen nu die waar we meer door bewuster worden kunnen. k Herken t wel een klein beetje dus. Maar later toen k weer eens vrijgezel was geworden ben ik t meer en meer gaan waarderen en zeker als reuma pijnbestrijder heerlijk. Nu t liefste elke avond een goed uur..wel knetter heet. De kids van jullie...ja zullen ent zoals mijne en de kleinkinderen hebben genoten, mijn badkamer staat een badje voor Elon in en een grote emmer vol eendjes die we vergaarden... echt super leuk als er wat komt logeren
| 22:54 |
ik heb zelf ook een soort reuma maar toch geen badmens. Mijn kinderen hebben er ook nooit ingezeten en ons huis daarvoor. Toen woonden ze nog thuis en moesten we douchen in bad. Daar heb ik het dus een paar x gedaan (nieuwtje hé jaren 80) in ons huis waar ik het net over had (1995) waren zij al de deur uit en mijn kleinkinderen in dat bad toen ze nog heel klein waren een klein laagje water erin en goed vasthouden. Ik had ook een badthermometer omdat ik met mijn handen niet goed de temp kan voelen. ik ben er altijd bij blijven staan toen ze konden zitten. Mochten eerst ff lekker spelen natuurlijk. ik heb nog veel bad foto's van dat spul.
| 23:27 |
grandioos, zie je er bij zitten en dikke pret vanwege die van hen...gaaf
jammer dat jij t ook hebt en gelukkig si eider mens wel uniek he
| 23:35 |
ja zeg dat wel ieder mens is uniek. :-)
| 00:15 |
Ik ben met wietolie niet bekend. Dat moet een akelige tijd geweest zijn. Hopelijk snel over.
| 17:16 |
t Gaat weer hoor Albert..nu denken anderen dat ik misschien weer een ouderwetse heftige méniere aanval gehad zal hebben...want de verschijnselen wiet etc. zijn allemaal minder.
ja echt.. heel erg akelig zelfs..dank je
| 20:57 |
Vraag me af of het de wietolie is.
Mag jij dit gebruiken met jouw hart?
| 17:13 |
k Zal het eens navragen ja... we moeten toch keuzes maken.. altijd pijn en nooit rust is ook weer zoiets he
| 20:58 |
Bespreek het morgen ook. Misschien is er ook psychische begeleiding mogelijk
| 23:03 |
Dat is er zeker ja... k dacht er over na om daar eens met zo'n psycholoog op zoek te gaan naar een hele knappe traumatoloog om eens te overwegen wat er nog emer mogelijk is om de gevoelsmuur iets te breken... t onderbewustzijn si wel vrij van de rest trauma eglukkig. t Lijkt me fijn om ook eens in tranen of boos te kunnen zijn, slim ja
| 23:08 |
Ik zou het zeker aanpakken als het er is. Gewoon even het hele pakketje hulp op jezelf loslaten. ;-)
| 23:15 |
Dat gun ik mijzelf beslist en daarom sta ik hier ook stevig achter en ga ook met een dietiste aan de slag daar.. k ga alles doen waar k een pesthekel aan heb en met veel furore van genieten, echt
| 23:19 |
soort werkvakantiegevoel,lol
| 23:19 |
whahahahahahaha, oe wat herken ik mezelf hier in whahahahaha
| 23:21 |
haahahah daarom schreef ik t ook
| 23:33 |
voor mij?
Nou ik heb de 'hard labour' inmiddels achter de rug, daarom zit ik je zo te porren, maar ik herken alles wat je schrijft.
| 23:40 |
mooi is dat en wat veel schrijfsels hier aangaat...zijn er velen ook uit de oude doos
| 23:43 |
Behalve die van je hart...... die is recent
| 00:07 |
juustem en dan herken je veel
| 00:22 |
Geen idee, klinkt mij niet bekend als zijnde een bijwerking. Al kan het natuurlijk wel.
Te hoge dosis of op andere manier gemaakt?
| 17:09 |
k Heb geen idee eigenlijk, k had het erg te pakken..blij dat t nu voorbij is, dank je Linda..lief
| 20:59 |
ben jij lid van FB pagina's over wietolie? Mss daar eens vragen ook. Daar zullen meer mensen geconcentreerd zitten die ev hun ervaringen kunnen delen.
Veel succes
| 16:19 |
Jeetje dat is waar ook, dank je..k ga zo direct even vragen, fijn
| 16:55 |

private lease goedkoop
private lease goedkoop
Fun & Entertainment
prEiffeltoren
prEiffeltoren
Fashion & Lifestyle
Onderzoeken
Food & Drinks
Mosselen sofrito
Mosselen sofrito
Gezondheid & Geest
Vegan haren wassen
Vegan haren wassen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen