×

Yoors


Inloggen
Registreren
×

Yoors


Pech door wietolie?

Pech door wietolie?


Bijna 6 maanden gebruik ik nu elke nacht voor het slapen een druppel wietolie en slaap optimaal en zeker ook omdat ik geen pijn meer ervaar van de reuma.

Dus heel blij met dit resultaat natuurlijk en k overweeg om het ook overdag te gaan gebruiken.

Mijn flesje verving ik deze nacht waarover ik hier schrijf. Ook door hetzelfde bedrijf gemaakt. blij mee.

Tot ik afgelopen vrijdag op zaterdag nacht gruweluren meemaakte en een extreme evenwichtstoornis te pakken had en veel pijnscheuten door mijn hele lichaam. Kon dus mijn bol niet optillen, toch moest ik zo nu en dan omdraaien vanwege prikkende/stekende armen benen etc. amper te doen..doodsbang werd ik ervan.. je ligt er maar alleen en  ik had mijn mobiel vergeten mee te nemen. opstaan was niet mogelijk en dus bleef ik  vele vele uren in die toestand liggen en zakte geregeld ook ff echt weg

Na 10 uren was ik nog super duizelig, maar kon naar beneden .. zachtjes aan natuurlijk. Wat een pech

Kent/herkent één van jullie dit soms?

Aandachtspunten bij gebruik medicinale cannabis

 • Cannabis kan bij medicinaal gebruik bijwerkingen hebben. Die hoeven niet per se onprettig te zijn. Zo kan iemand die kanker heeft en cannabis gebruikt om de pijn te bestrijden, meer eetlust krijgen. Iemand met multiple sclerose die cannabis gebruikt tegen spiertrekkingen, kan wat opvrolijken.
 • Bijwerkingen die meestal optreden, zijn: een positieve uitwerking op de stemming, een gevoel van kalmte, rust, tevredenheid, ontspanning en vrolijkheid. Loomheid, honger, beter kleuren zien, beter horen en verlies van gevoel voor tijd en plaats.
 • Bijwerkingen die soms optreden, zijn: een negatieve uitwerking op de stemming, zoals angst, paniek en verwarring. Dit kan optreden bij een te hoge dosis. Rusteloosheid, slapeloosheid en waanvoorstellingen kunnen ook voorkomen.
 • Andere mogelijke bijwerkingen zijn: versnelde hartslag, duizeligheid, hoofdpijn, warm of koud gevoel in handen en voeten, rode branderige ogen, spierverslapping en droge mond. Deze bijwerkingen gaan meestal na enkele uren weer voorbij.
 • Het gebruik van cannabis kan het geheugen tijdelijk verslechteren.

  Allemaal verschijnselen waar ik feitelijk dus geen last van had
  of je moet ze ver-tienvoudigen?
  .
 
expand_less

Meest gestemde postsexpand_less

Recente postsexpand_less

Volgersexpand_less

Collecties