Verwerken van de "niet" goede oude tijd


Vier jaar klem  gezeten in een levens-gevaarlijke relatie

niet te vergelijken met een man die zijn vuist eens aanhaalde en waar je eventueel nog werk van kon maken zodat hij uit je huis werd gezet, deze was te ziek

en doordat ik al vanaf t begin in shock was terecht gekomen, doodsbang en dus  niet meer kon vluchten en veel onderging om de kinderen er buiten te kunnen houden. Al bleef ik zoeken naar een oplossing..t nam veel tijd voor ik eindelijk wist te vluchten.

Tijdens de vlucht  ben ik rechtstreeks naar een klassiek homeopathische arts gevlogen voor korreltjes om flash backs omhoog te halen en er direct mee aan de slag te gaan om te verwerken. twee jaren lang..20 verschillende per dag..holladiejee!    1994

Oude politierapporten die ik ( achteraf dus stom )  weg

heb gescheurd en met de vuilnismannen mee heb gegeven ..dat waren emotionele dagen om weer alles door te nemen om los te kunnen laten en ik dacht:

voor altijd..maar Nee.. alles mag weer worden opgerakelt omdat mijn spieren op scherp staan en anders ik mijn energie niet meer terug zal krijgen.

Ze waren eerder heel kostbaar en mochten niet kwijtraken..zo zie je maar weer.

Omdat ik in 1994,  na mijn vlucht er niet over kon praten, knipte en plakte ik ontzettend veel woorden uit tijdschriften en vertelde  op die manier wat er achter mij heeft gelegen en waar we net uit waren gekomen.

Na drie maanden in de Paulastichting te Oosterbeek, bleek mijn huis totaal gestript en begon het gevecht tegen de stalker die twee jaar rondom mijn huis amok liep te maken en  heb ik 16 rechtzaken mogen bezoeken om hem opgeborgen voor zijn en onze veiligheid te krijgen.

26 kg woog ik nog na deze en de geestelijke/groei kon weer beginnen om op te bouwen na alles.

De zieke man is nu 21 jaar al in de TBS en nog is het niet voorbij voor mij... 

Weer is er een wachtlijst; 12 weken voor de intake

en daarna weer 8 weken voor echte de start .

Wil ik dus weer kunnen dansen en zwieren, doen!

Ik mocht indertijd  mensen begeleiden met kleien en dat stopte na deze natuurlijk, omdat het trauma toen losbrak. PTSS die ikzelf moest overwinnen 

en  het werd jaren en jaren werken om het huis weer een beetje thuis te laten worden, want hij had erg veel vernield achtergelaten.

Ikzelf heb er alles aan gedaan via alternatieve wegen om uit de oude pijn te komen, hypnoses - cranio sacraal- reiki- en bog heel veel meer..en dacht dat dit  gelukt was

tot voor kort .. fysiek staat nog op vluchten en alle spieren en zenuwen op scherp.

Het hart is gelukkig nu weer oke, dus hupsakee

Eerst alles maar vergeten en  de kleuren weer beet pakken en zomaar blije dingen zien te doen.

2019

Na 60 x EMDR en EXPOSURE te hebben gedaan, stukken lichter en vrijer

maar ook hij is sinds kort vrij, weliswaar onder begeleid wonen en samen met 3 andere mannen in 1 huis

 .

Mijn woonplaats is verboden gebied en nog 2 andere dorpen.. net weer een rechtszitting voorbij en er weer 2 jaar TBS status bij waarvan 1 voorwaardelijk.. triest maar waar dus

Beloon de maker en jezelf

Word gratis lid.