×

Yoors


exit_to_app Inloggen

camera_alt
Afbeelding toevoegen
Verwerken van de niet goede oude tijd

Verwerken van de "niet" goede oude tijd


Vier jaar klem  gezeten in een levens-gevaarlijke relatie

niet te vergelijken met een man die zijn vuist eens aanhaalde en waar je eventueel nog werk van kon maken zodat hij uit je huis werd gezet, deze was te ziek

en doordat ik al vanaf t begin in shock was terecht gekomen, doodsbang en dus  niet meer kon vluchten en veel onderging om de kinderen er buiten te kunnen houden. Al bleef ik zoeken naar een oplossing..t nam veel tijd voor ik eindelijk wist te vluchten.

Tijdens de vlucht  ben ik rechtstreeks naar een klassiek homeopathische arts gevlogen voor korreltjes om flash backs omhoog te halen en er direct mee aan de slag te gaan om te verwerken. twee jaren lang..20 verschillende per dag..holladiejee!    1994

Oude politierapporten die ik ( achteraf dus stom )  weg

heb gescheurd en met de vuilnismannen mee heb gegeven ..dat waren emotionele dagen om weer alles door te nemen om los te kunnen laten en ik dacht:

voor altijd..maar Nee.. alles mag weer worden opgerakelt omdat mijn spieren op scherp staan en anders ik mijn energie niet meer terug zal krijgen.

Ze waren eerder heel kostbaar en mochten niet kwijtraken..zo zie je maar weer.

Omdat ik in 1994,  na mijn vlucht er niet over kon praten, knipte en plakte ik ontzettend veel woorden uit tijdschriften en vertelde  op die manier wat er achter mij heeft gelegen en waar we net uit waren gekomen.

Na drie maanden in de Paulastichting te Oosterbeek, bleek mijn huis totaal gestript en begon het gevecht tegen de stalker die twee jaar rondom mijn huis amok liep te maken en  heb ik 16 rechtzaken mogen bezoeken om hem opgeborgen voor zijn en onze veiligheid te krijgen.

26 kg woog ik nog na deze en de geestelijke/groei kon weer beginnen om op te bouwen na alles.

De zieke man is nu 21 jaar al in de TBS en nog is het niet voorbij voor mij... 

Weer is er een wachtlijst; 12 weken voor de intake

en daarna weer 8 weken voor echte de start .

Wil ik dus weer kunnen dansen en zwieren, doen!

Ik mocht indertijd  mensen begeleiden met kleien en dat stopte na deze natuurlijk, omdat het trauma toen losbrak. PTSS die ikzelf moest overwinnen 

en  het werd jaren en jaren werken om het huis weer een beetje thuis te laten worden, want hij had erg veel vernield achtergelaten.

Ikzelf heb er alles aan gedaan via alternatieve wegen om uit de oude pijn te komen, hypnoses - cranio sacraal- reiki- en bog heel veel meer..en dacht dat dit  gelukt was

tot voor kort .. fysiek staat nog op vluchten en alle spieren en zenuwen op scherp.

Het hart is gelukkig nu weer oke, dus hupsakee

Eerst alles maar vergeten en  de kleuren weer beet pakken en zomaar blije dingen zien te doen.

Beloon de maker en jezelf

Word gratis lid.Encaustichris
Tjeez, wat een verhaal! En nu uitzicht op verbetering: hoera daarvoor. Tot die verbetering er is wens ik je heel veel sterkte!!
18-11-2017 12:47
18-11-2017 12:47 • 1 reactie • Reageer
Karin van der Straaten
ha lief...dank je. t Viel ff flink tegen dat nadat mijn hart gemaakt werd, alles alsnog na jaren begon te roepen van help me en de wachtlijst door avn t kastje naard e muur geschoven te worden is al met al een heel jaar pf
18-11-2017 12:53
18-11-2017 12:53 • 1 reactie • Reageer
marijke
tja meis ik denk ook niet dat dit echt uit je systeem gaat. Maar ik hoop voor je dat over een paar maanden eraan gewerkt kan worden om het een andere plek te geven. Als ik dat zo goed uitdruk.
16-11-2017 23:43
16-11-2017 23:43 • 1 reactie • Reageer
Karin van der Straaten
Die andere plek heeft het al en t leeft ook niet meer. Alleen fysiek remt het alles af .. de arts die gister belde denkt dat er heel veel kan gelukkig dus t wordt n uitdaging, dank je
17-11-2017 11:26
17-11-2017 11:26 • 1 reactie • Reageer
johan_jongedijk
goeie dag wat een verschrikkelijk verhaal. maar goed dat het nu toch wel goed gaat ook denk ik . naar dat soort dingen te moeten meemaken
16-11-2017 18:42
16-11-2017 18:42 • 1 reactie • Reageer
Karin van der Straaten
Dat was meer dan zomaar erg ja..en was is een super mooi woord ook. jaren van knokken.. nu in alle rust weer hoor en ook veel mooie dingen meegemaakt, ja er zijn overal rondom ons stille huisjes..waar je neits van hoort. sneu..dank je
16-11-2017 19:40
16-11-2017 19:40 • 1 reactie • Reageer