Wijsheid en overdenking


Wijze lessen van de ouderen die hun hart wagenwijd open hebben voor zichzelf en de ander..de juiste volgorde.

Leerden wij niet dat eerst die ander en dan onszelf aan de beurt was, al gaande het leven besef je toch wat anders en zo mogen we veel opsteken van de spiegels in ons leven en alles waar we zelf mee worden geconfronteerd.

Ruim 2 maanden geleden liet ik mijn handen inspuiten en was ik nog wat angstig..geen mens mocht mij ooit nog bewust pijn doen.. en hebben 2 lieve zussen klaar gestaan om mij op te vangen indien nodig, vandaag glunderde ik met diezelfde arts en liet de andere hand ff snel tussen het gesprek door doen.. dat beide handen toch ook nog geopereerd gaan worden,, heb ik dus verschoven tot na de drukte rondom zolder legen etc. EMDR heeft dus gewerkt op vele fronten, mooi. Dan doe ik direct in t najaar maar mijn ogen vanwege staar. Ook te lang verschoven, kom maar op. Anders denken en kijken dus! Zo met zoveel dingen in ons leven waar we toch in zijn veranderd, geweldig toch!