×

Yoors


Inloggen
Registreren
×

Yoors
Yasmin over liefde!


Liefde is alles wat er is 
 

Liefs

Op het einde gaat alles over liefde. 

Hoe we erop wijzen dat liefde niet belangrijk is zolang we beseffen dat scheiding niet voorkomt in gods woordenboek...


Wonder
Er zijn tijden dat alles moeiteloos door ons heen stroomt. Er zijn ook tijden dat we niet verder kunnen gaan. Als we ziek worden, voelen we ons verlaten van god en alles. Kortom, er stroomt niets uit onze handen en ons hart. Ik denk dat we dit allemaal herkennen. Als we ook die periodes in ons leven kunnen omarmen zonder oordeel, wordt het leven een wonder. We worden een met onze ware aard...

Centrum
Verbonden met al dat is, zonder tot iets te behoren, zonder te bezitten of te worden possesed, loop ik op mijn pad. Het hart van het universum leeft, beweegt en slaat in mij. We creëren onze wereld van schoonheid en verval uit dit centrum. Ieder van ons maakt deel uit van alles.

Betekent
Het boek 'one love - één stam' lijkt meer en meer een liefdes boek. Het is als een zaadje dat op het juiste moment fruit zal dragen. Ware verandering komt nooit boven, maar altijd op de basis. Als het veld veranderd is, zullen er wonderen gebeuren. Iemand is aangeraakt, er is iets aan het openen en plotseling is er een netwerk van liefdevolle zielen die het boek in de stroom dragen.

De vluchteling is slechts een middel om een doel te bereiken. Aan het eind gaat het niet om moslims of christenen. Het gaat over jou en mij. Zijn we bereid - ben ik bereid om door mijn eigen grenzen te breken, om mijn bevoorrechte positie op te geven en mijn overvloed te delen met alle...

Het woord
Groei treedt alleen op door tegenwind en eist het grootste vertrouwen. Je ziet het niet als je midden in de storm zit. Als ik terug kijk naar deze periode, voel ik me een diepe dankbaarheid. Mijn horizon is verbreed, mijn vrijheid en ruimte zijn nog meer. M ' n voeten zijn stevig geworteld in moeder aarde. Kortom, het woord is vleesgeworden geworden.

Liefde is niet lief
Medeleven is neerbuigend en vernederend. Medeleven komt uit wederzijds respect, durf te voelen, naast iemand staan en jezelf van hart tot hart verbinden.

In essentie, ik hou van iedereen. Als anderen mijn wereld vervuilen, zal ik ze liefdevol verzoeken om mijn huis te verlaten. Of dat nu mijn eenvoudige huurhuis of mijn land is.

Lovingwake omhoog
In deze wereld van vormen hebben we ze nodig: de trump ' s, de terroristen, de politici, de farmaceutische industrie, de vluchtelingen, onze partners, ouders, verzorgers en boven al onze kinderen. Ze houden ons wakker en laten ons de weg naar binnen zien. Durven we onze oude conditionering los te laten en voor onze eigen waarheid te staan, zelfs als de hele wereld zich tegen ons keert. Kortom, kiezen we de veiligheid van de kudde, de tijdelijke materiële weg van angst en centrale, of durven we onszelf te onderscheiden en kiezen we het pad van authenticiteit, soul connection en onvoorwaardelijke liefde...

Ik wens je een grenzeloze liefdevolle zomer,
expand_less

Meest gestemde postsexpand_less

Recente posts