Zij dus ook!

Zij dus ook!


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling
mijn ouders gingen ons voor in kleuren

In mijn vaders kinderjaren heeft hij deze drie hierboven gemaakt en later die hier onder staan. De allerlaatste drie zijn van mijn moeder Natuurlijk hebben beide nog heel wat meer gemaakt. t Ene nog mooier dan t ander.Als ik daar nog iets terug van kan vinden , plaats ik ze er ff bij. Mijn vader was als jonge knul..fijn edelsmid en mijn moeder ging naar de kunstacademie. Toch hebben ze menig uurtje samen zitten kwasten. Blij dat ik die interesse van hen heb gekregen en mijn oudste geeft het weer door aan zijn kinderen.

Ook kregen alle zes hun kinderen orgelles en kwam de Hr. Jansen elke week bij ons riedelen,  ook andere instrumenten werden bespeeld..ach die goede oude tijd


                                                                      Kniertje  gezet in olieverf dus van mijn moeders handBeoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (4 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Karin, wat leuk. Ik heb ook nog wat van ons ouders hand en zal ze dezer dagen vastleggen en doorzenden.
Kniertje heb ik in houtskool van moeders hand. Gemaakt op 18 jarige leeftijd in haar eerste jaar van de kunstacademie in Den Haag.
Je ontvangt deze vandaag nog per postduif.
| 15:21 |
Helemaal fijn, zal haar erbij plaatsen, top
| 15:50 |
Kniertje is mijn favoriet :-)
| 17:47 |
ha leuk te horen, t heeft iets he..net als n oude Rembrandt zelfportret..dank je
| 19:40 |
Wat een schitterend werk, daar hou ik van!!
| 16:17 |
ha wat leuk om te horen..dank je
| 16:37 |
:)
| 17:07 |
Wat leuk dit. En wat hebben ze leuke dingen gekwast zoals jij het noemt.
| 23:59 |
ja he, is leuk dat er nog dingen van wel eer zijn van hen...dankkkkkkkkk
| 00:01 |
zeker ja. Mijn vader heeft hele mooie pentekeningen gemaakt maar helaas daar is niks meer van. Mijn moeder vond het maar niks en ze zijn uiteindelijk weggegooid. Jammer hé.......
| 00:09 |
Jeetje wat erg voor zijn kinderen zeg, heel erg jammer ja
| 10:22 |
nou ik ben gewoon de enige die er wat mee had. Maar ja moeders wil was wet. Nu denk ik er best vaak aan goh wat jammers is dat toch. Hij had voor mij toen ik piep was een heel mooi sprookjeshuis getekend. Maar ja staat om een of andere rede nog wel op mijn netvlies hoe klein ik ook was.
| 16:45 |
en dat wist geen mens ooit nog-wat een mooie herinnering aan hem zeg, gaaf
| 18:20 |
ja hé. :-)
| 21:52 |

private lease goedkoop
private lease goedkoop
Fun & Entertainment
prEiffeltoren
prEiffeltoren
Fashion & Lifestyle
Onderzoeken
Food & Drinks
Mosselen sofrito
Mosselen sofrito
Gezondheid & Geest
Vegan haren wassen
Vegan haren wassen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen