30 Days Blog Challenge - dag 3

30 Days Blog Challenge - dag 3


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling
Omdat ik het zelf niet altijd gemakkelijk vind om een onderwerp te vinden om over te bloggen, heb ik een schrijfuitdaging van dertig dagen vooropgesteld. Wie zin heeft om mee te doen, is uiteraard van harte welkom. De bedoeling is om dertig dagen lang een blog te schrijven over een vooraf bepaald onderwerp.

30 Days Blog Challenge

Deze link verwijst naar de challenge en geeft een overzicht van de onderwerpen die aan bod zullen komen. Wie zin heeft om mee te doen...
Quote

Wat voor soort personen trekken jou aan?

 30 DAYS BLOG CHALLENGE - DAG 3

De beste manier om op de vragen van de uitdaging te antwoorden is volgens mij gewoon beginnen typen en blijven typen, wat er ook maar in je opkomt. Dus als je me vraagt wat voor soort personen me aantrekt, dan denk ik dat het meest eerlijke antwoord zou zijn: gevoelige personen, mensen die niet willen opvallen. Maar ook personen waarbij ik honderd procent mag zijn wie ik ben.

Het is niet makkelijk om vandaag de dag echte vrienden te vinden, dus wie ze heeft moet ze koesteren. Ik ken super veel mensen, maar vrienden die ik echt heel dichtbij laat komen zijn toch op 1 hand te tellen. Ze kunnen zo verschillend zijn, kunnen ouder of jonger zijn dan ik. Als er maar een klik is...

Beloon de maker en jezelf

Word gratis lid.


Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (5 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Echte vrienden heb ik misschien 2. Meestal zijn ze op één hand te tellen, klopt!
| 21:20 |
Ja, dat is zo. Je kan ook niet met iedereen een heel hechte band onderhouden.
| 22:40 |
Dat is ook wel zo.
| 22:49 |
Vrienden zijn echt belangrijk in je leven, maar ik heb er niet veel toen mijn man ziek werd bleven steeds meer mensen weg. Het duurt allemaal te lang en mensen vinden het niks als je niets meer kunt door ziekte dus ze zijn je niet meer nodig.
Geen echte vrienden geweest dus. ik kan niet zeggen dat ik echte vrienden heb nee denk ik niet. Ik heb een paar kennissen.
| 18:16 |
Dat vind ik heel erg jammer voor je. In nood kent men zijn vrienden, zeggen ze. Wat jammer dat jij dan tot deze vreselijke conclusie moest komen.
| 22:41 |
ja vind het zelf ook niet makkelijk hoor ben een gezelschap mens maar ja het is niet anders.
| 09:40 |
ik vind mensen met humor eerlijkhei en vergevings gezindhei het mooist
| 22:24 |
Ja, dat is ook heel erg mooi. Zou ik er ook kunnen bij plaatsen.
| 22:48 |
Mee eens Kim
| 21:26 |
Leuk dat jullie het eens zijn!
| 21:32 |
Daar ben ik het helemaal mee eens :)
| 21:18 |
Wat fijn, Kim!
| 21:19 |

Persoonlijk kanaal
Arbowetten bestonden toen nog niet
Gezondheid & Geest
mentale fysiotherapie
mentale fysiotherapie
Muziek, Kunst & Cultuur
Portret tekenen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen