30 Days Blog Challenge - dag 4

30 Days Blog Challenge - dag 4


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling
Omdat ik het zelf niet altijd gemakkelijk vind om een onderwerp te vinden om over te bloggen, heb ik een schrijfuitdaging van dertig dagen vooropgesteld. Wie zin heeft om mee te doen, is uiteraard van harte welkom. De bedoeling is om dertig dagen lang een blog te schrijven over een vooraf bepaald onderwerp.

30 Days Blog Challenge

Deze link verwijst naar de challenge en geeft een overzicht van de onderwerpen die aan bod zullen komen. Wie zin heeft om mee te doen...
Quote

WAT DRAAG JE ALS JE GAAT SLAPEN?

30 DAYS BLOG CHALLENGE - DAG 4

Dat is niet meteen zo'n interessante vraag, vind ik. Maar omdat ik de uitdaging niet uit de weg ga, zal ik er eerlijk op antwoorden. Als ik ga slapen, dan ruil ik mijn gewone kleren steevast om voor een pyjama. In de winter mag dat zelfs een flanellen pyjama zijn, ik heb het graag lekker warm. Dat heeft dat meestal als gevolg dat het extra moeilijk is om 's morgens van onder de dekens te komen. Dat nemen we er dan maar bij.
En zelfs in de zomer slaap ik liefst met een pyjama, een lichtere versie uiteraard. Of een slaapkleed, dat kan ook. Enkel op heel (echt heel, heel) warme dagen laat ik de pyjama aan de kant liggen.

Verder heb ik ook liefst iets over me heen, winter en zomer. Alleen een laken vind ik niet zo prettig, 'k heb liever net iets meer gewicht. Dat durft soms wel eens een gevecht opleveren met mezelf: onder het deken, boven het deken, te warm, te koud... het nachtleven is soms een echte strijd (in pyjama). Hahaha! :)

Beloon de maker en jezelf

Word gratis lid.


Beoordeel

Reviews en Reacties:

4.9 / 5 (9 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Dat warm - koud gevoel heb ik nu ook extreem, zal niet verklappen wat mijn leeftijd is maar ze zeggen dat het ermee te maken heeft. Vandaar dat ik een T-shirt draag en een zwaar dekbed heb (ook die afwijking haha). In een pyjama stik ik van de hitte, helaas want ik vind ze zo leuk :0), succes verder met schrijven. Ik loop in je voetsporen.
| 16:06 |
Komt helemaal goed, Jolanda!
| 17:35 |
Ohh, heb je dan geen last van dat opkrullen van de pyjama of dat 'ie niet meer goed zit als je je omgedraaid hebt?
Vreselijk vind ik dat!
| 20:59 |
Ja, dat gebeurt wel eens, is niet zo prettig.
| 21:01 |
Nee, haha.
| 21:08 |
Zolang het allemaal lekker warm is, is het voor mij goed :)
| 19:43 |
Daar kan ik het alleen maar mee eens zijn :)
| 20:17 |
Winterdag lekkere warme zachte pyama en een warm dekbed dat geeft mij een knus gevoel
| 13:18 |
Ik sluit me daar bij aan.
| 13:23 |
Herkenbaar, ik lig ook het liefst onder een zwaar dekbed. Dat voelt lekker beschermd :-)
| 11:09 |
O, ik ben niet alleen met deze 'afwijking'. :)
| 11:17 |
Leuk om te lezen hoe je alles beantwoord leuke challenge
| 09:53 |
Ik doe mijn best. :)
Leuk dat je blijft meelezen.
| 10:13 |
ja vind het leuk om te lezen dus blijf mooi mee lezen. ;-)
| 10:36 |
Da's fijn, want als niemand het leest, is er ook niet zo veel aan :)
| 10:37 |
Dat is ook zo heb ik ook met mijn foto's hoor als niemand ze meer bekijkt doe ik niet meer mee maar ze worden nog bekeken en leuk gevonden.
| 10:43 |
Daar doe je het toch ook wel een beetje voor hé!
| 10:53 |
onderbroek en hemd thats it
| 09:38 |
Het is al iets hé :)
| 09:49 |
Haha, zo herkenbaar. In de zomer mag het wel een sexy slaapkleedje of een babydolleke zijn.
| 23:09 |
Ah ja, een babydolleke is ook leuk :)
| 08:25 |

private lease goedkoop
private lease goedkoop
Fun & Entertainment
prEiffeltoren
prEiffeltoren
Fashion & Lifestyle
Onderzoeken
Food & Drinks
Mosselen sofrito
Mosselen sofrito
Gezondheid & Geest
Vegan haren wassen
Vegan haren wassen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen